Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 03-07-2018

 

Σε διαμαρτυρία έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πραγματοποιήσουν σήμερα το μεσημέρι μέλη του Συλλόγου Αγροτών και Κτηνοτρόφων «Δήμητρα». Αγρότες και κτηνοτρόφοι (κυρίως) διαμαρτύρονται για την χαμηλή τιμή πώλησης του γάλακτος, η οποία αποτελεί ένα (μόλις) πρόβλημα από τα πολλά που αντιμετωπίζει ο γεωργοκτηνοτροφικός τομέας στην χώρα μας.

Προφανώς, η ωραία «μεταμνημονιακή» εικόνα που περιέγραψε χθες ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο δεν μπορεί να τους… μεταπείσει.


Το τελευταίο διάστημα (που είναι στην επικαιρότητα το «Μακεδονικό) επιχειρείται μια φιλότιμη προσπάθεια ενός ιδιότυπου συμψηφισμού σκανδάλων των προηγούμενων κυβερνήσεων με τη συμφωνία Ζάεφ, Τσίπρα.

Ωστόσο, κανένας συμψηφισμός δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός (φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις) από την ελληνική κοινωνία, η οποία ως βαθύτατα συντηρητική, μπορεί πολλά να ανεχτεί (και να συγχωρήσει), αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα συνεναίσει σε ένα (κατά την άποψή της) «εθνικό έγκλημα»


«Αέρας ελευθερίας» (ωσονούπω) για τον «τιτανομέγιστο» Άκη Τσοχατζόπουλο, που απερίσπαστος (και μόλις εξέλθει των φυλακών) θα μπορεί να συνεχίσει να παλεύει για τον σοσιαλισμό…

Η αποφυλάκιση του πρώην Υπουργού, γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία για το Κιν.Αλ., αλλά αυτό μάλλον ως τυχαίο γεγονός μπορεί να θεωρηθεί.


Εδώ και καιρό παρακολουθώ από μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τεκταινόμενα στα Αλώνια του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού…

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η παρουσία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, τα μέλη του οποίου (σχεδόν) κάθε Κυριακή αναλαμβάνουν και μια νέα πρωτοβουλία για να «καλωπίσουν» το χωριό τους και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους…

Πρόσφατα μάλιστα, εθελοντες βρέθηκαν, στην Πλατεια Κερασούντος, στα Αλωνια και φρόντισαν για τον καθαρισμο και καλωπισμο της και τα κατάφεραν περίφημα!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ