Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 03-05-2018

Το θέμα των ημερών είναι το τηλεφώνημα, που αποκάλυψε πως δέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Από την πορεία των πραγμάτων προκύπτουν μερικά συμπεράσματα (αν και το τι πραγματικά ειπώθηκε μόνο οι δυό τους το γνωρίζουν)

Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι υπάρχουν υπουργοί αυτής της κυβέρνησης που ενίοτε λένε και αλήθεια και μάλιστα όχι ότι να ναι υπουργός αλλά κυβερνητικός εκπρόσωπος! (αυτό κι αν είναι σπάνιο). Την επικοινωνία παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Μαρινάκης.

Το δεύτερο (και ίσως πιο σοβαρό) συμπέρασμα (και το σημειώνω εγώ που μόνο συμπάθεια δεν τρέφω για τον Βαγγέλα) είναι οτι ο εφοπλιστής έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι το «Μαξίμου» τον χαρακτηρίζει (μέσες-άκρες) πρεζέμπορα.

Και αυτό, πέρα από την πλάκα, (ακόμη και αν πρόκειται για τον Μαρινάκη) είναι τουλάχιστον επικίνδυνο! Αλίμονο αν πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων το (λεγόμενο) τεκμήριο της αθωότητας. Στην προκειμένη περίπτωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ούτε καν έχει δικαστεί!

Και αν μπορεί μια κυβέρνηση, με τόση ευκολία «να κρεμάει στα μανταλάκια» έναν (ισχυρό) εφοπλιστή προκαταλαμβάνοντας την δικαιοσύνη, φανταστείτε πόσο ανυπεράσπιστος μπορεί να μείνει ένας πολίτης λιγότερο δυνατός από τον Μαρινάκη.

Όσο για τα περί χρηματοδότησης της Νέας Δημοκρατίας (που αναφέρει η κυβέρνηση) από τον Μαρινάκη, καλώς κάνει και τα αναφέρει! Υποχρεούται να τα καταγγείλει εφόσον τα γνωρίζει και αν θέλετε είναι και στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης…


Διακαναλική (ραδιοφωνική) συνέντευξη θα δώσει την Παρασκευή το πρωί (10:30) στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Από την τελευταία φορά που το επιχείρησε έχει περάσει ενάμιση χρόνος και από τότε έχουν μεσολαβήσει πολλά γεγονότα που φέρεται να έχουν «δυσαρεστήσει» τους Θεσσαλονικείς.

Αν μη τι άλλο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Κυριάκο τον Μητσοτάκη μια δώσει γενναιότητας για αυτό που επιχειρεί την Παρασκευή, εκτός και αν το επιχειρήσει «λόγω άγνοιας κινδύνου». Το αποτέλεσμα της συνέντευξης θα κρίνει το πόσο καλός μηχανικός σε (πολιτικές) γέφυρες είναι!


Αυτό που με φοβίζει, τώρα που «έφυγε» ο άνθρωπος που γκρέμισε τον Καραμανλισμό, είναι μην τυχόν βρει ευκαιρία ο «Καραμανλισμός» και επιστρέψει από το παράθυρο!


Όποιος δεν έκανε Πρωτομαγιά στας εξοχάς της Πιερίας, δεν έζησε τίποτα από Ελληνική φύση σε πλήρη οργασμό… Αλλά μην αγχώνεστε, καθότι ο Μάης του 2018 είναι ο μήνας που ξεκίνησε με «απεργία» και τελειώνει με αργία, καθότι έχει έχουμε και την εορτή του Αγίου Πνεύματος! Καλά να είμαστε λοιπόν και καλό μήνα!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ