Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 03-02-2020

1

Τη μόνη «εξυπνάδα» που δεν ακούσαμε ακόμη (και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι δεν θα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες) είναι πως ο «κορονοϊός» μπορεί να μεταδοθεί και με… e-mail από την Κίνα.

Εγώ πάντως, έχω εμπιστοσύνη στον Βασίλη Κικίλια, ειδικά μετά την απολύτως λογική και ρεαλιστική εκτίμηση πως βάσει πιθανοτήτων, ο κορονοϊός θα έρθει και στην Ελλάδα.

 

 

2

Ακυρώθηκε το Σάββατο η (ετήσια) συνεστίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας (καλή παράδοση στις ακυρώσεις χτίζει η ΝΟΔΕ) με ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Την ίδια μέρα και στη Βέροια ακυρώθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον ίδιο υπουργό επειδή μαζεύτηκαν ΠΑΟΚτσήδες έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, οι οποίοι προφανώς ήθελαν να εξασκήσουν τα «γαλλικά» τους με τον κ. Βορίδη.

Ακυρώθηκε και η επίσκεψη «υπό τον φόβο επεισοδίων» στο Κιλκίς και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας…

Έτσι είναι! Η πολιτική είναι «ομαδικό παιχνίδι» και άμα κάνει την «γκέλα» ο ένας την πληρώνει όλη η ομάδα. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση με την «γκέλα» του υφυπουργού Αθλητισμού μπορεί να χάθηκε στην κυριολεξία το τόπι όμως παραμένει εντός ομάδας από τον προπονητή!

 

 

3

Μέσα σε επτά ημέρες οι Κινέζοι έχτισαν ολόκληρο νοσοκομείο για περιστατικά που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Δηλαδή, αν τους καλέσουμε στην Κατερίνη, μέσα σε κανένα δίωρο, μπορεί να έχουν ολοκληρώσει και το πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου… Και αν τους δώσουμε και καμιά υπερωρία, τελειώνουν και το Χατζόγλειο… Και άμα τους χτυπήσουμε λίγο και στο φιλότιμο, σε άλλες δυο μερούλες τελειώνουν και τον υπόλοιπο Περιφερειακό, μαζί με το αντιπλημμυρικό στον Πέλεκα… Μέσες άκρες, με κινέζικη συνταγή θα έχουμε λύσει όλα τα μεγάλα μας θέματα… (Πού να τους κρατήσουμε και κανένα μήνα δηλαδή! Μέχρι και εμπορευματικό σταθμό στο Μακρύγιαλο μπορεί να αποκτήσουμε!)

 

 

4

Αισίως μπήκαμε στον Φεβρουάριο, όπου εκτός από τους ερωτευμένους έχουν την τιμητική τους και τα καρναβάλια. Καλή εβδομάδα!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ