Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα.. τέτοια λόγια! 0208

Η αλήθεια είναι πως περίμενα την «αντίδραση» της Μητρόπολης Κίτρους για το περιστατικό που σημειώθηκε στην Εκκλησία των ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς και την άρνηση του στρατιωτικού ιερέα να κοινωνήσει παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Επίσης περίμενα (σε γενικές γραμμές) ότι θα καταδίκαζε τέτοιες συμπεριφορές, αφού έχει αποδείξει πολλές φορές την αλληλεγγύη και φιλανθρωπία της σε διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Αυτό που δεν περίμενα, είναι η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ επιχειρεί να μεταθέσει ένα μερίδιο ευθύνης και στους συνοδούς των παιδιών, διότι δεν προσυνεννοήθηκαν με τον ιερέα.  Ενδεχομένως (αυτό θέλω να πιστεύω) πρόκειται για μια λεκτική «αστοχία» και μια λάθος διατύπωση, που αδικεί την ουσία της ανακοίνωσης…

Ευτυχώς, το «αλάθητο» δεν υπάρχει στην Ορθόδοξη Εκκλησία…


Είμαστε στο μέσον του τριήμερου καύσωνα και τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή ο Δήμος Κατερίνης, δεν έχει ανακοινώσει τις αίθουσες που θα διαθέσει (αν διαθέσει) με κλιματισμό για όσους συνδημότες μας θα αναζητήσουν λίγη δροσιά. Αντίθετα, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε εκδρομή για τα μέλη των ΚΑΠΗ στον ιστορικό Κοκκινοπλό, για τις 22 Αυγούστου!

Και καταλήγω επαναλαμβάνοντας, πως οι δημοτικές εκλογές δεν θα πρέπει να προηγούνται του θέρους!


Καλή η παραλία τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά για τις πολύ θερμές ημέρες (και νύχτες) καλύτερο το βουνό.


΄Όσοι βιάζεστε να κατατάξετε την νέα Γραμματέα του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου στους ΠΑΣΟΚογενείς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καλό είναι να το ξανασκεφτείτε. Προφανώς έχετε ξεχάσει ότι η πρώην υπουργός, έχει κάνει το «αγροτικό» της στη Νέα Δημοκρατία, όταν το 2015 ήταν επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για υποψήφια βουλευτής στην Κέρκυρα, χωρίς να καταφέρει τελικώς να εκλεγεί.


Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ