Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 02-10-2017

Στους δρόμους βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής μαθητές και εκπαιδευτικοί του Εσπερινού ΕΠΑΛ και του 4ου ΕΠΑΛ Κατερίνης. Αιτία, η κατάργηση ειδικοτήτων στα σχολεία τους, λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών.
Και αν όντως η συνέχιση λειτουργίας των συγκεκριμένων ειδικοτήτων δεν έχει δημοσιονομικό κόστος (αφού διαθέτει και εκπαιδευτικούς και την ανάλογη υποδομή) τότε ποιος ο λόγος για την κατάργησή τους; Μάλλον ο Σόιμπλε θα φταίει και εκείνοι που του κάνουν τα χατήρια…


Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε (λένε οι πληροφορίες) με την κατασκευή του Περιφερειακού Δρόμου της Κατερίνης. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα (αν όχι το μεγαλύτερο) που γίνεται στην περιοχή μας, φαίνεται οτι παίρνει… παράταση για την ολοκλήρωσή του.
Πάντως οι ειδικοί επιμένουν, οτι θα ολοκληρωθεί πριν από το έργο της ανάπλασης στο Ελληνικό…

 


Ημερίδα να γινόταν, λιγότερο θα κρατούσε από τα εγκαίνια της 8ης ΕΒΕΠ… Η παρουσία του κοινού ήταν ικανοποιητική τις πρώτες μέρες της έκθεσης και οι διοργανωτές ευελπιστούν οτι θα πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει. Αυτό που φαίνεται (με την πρώτη ματιά) είναι πως φέτος η έκθεση είναι ακόμη καλύτερη και αυτό πιστώνεται στην καλή συνεργασία Επιμελητηρίου, Περιφέρειας και Δήμου Κατερίνης.
Εννοείται οτι από την έκθεση δεν λείπει η Επτα και η Πολιτεία…


Δεν ξέχασε (και πώς θα μπορούσε άλλωστε) να επισκεφθεί χθες και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΚ στην Κατερίνη, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου (του νότου) Δημήτρης Μελισανίδης.
Αν και οι συνδεσμίτες (όλων των ομάδων) δεν είναι και οτι συμπαθώ περισσότερο, ο συγκεκριμένος σύνδεσμος αποτελεί όντως παράδειγμα προς μίμηση, με μέλη που αγαπούν την ομάδα τους, τη στηρίζουν όπως πρέπει και κυρίως, έχουν σημαντική κοινωνική παρουσία και πέρα του αθλητισμού. Εξάλλου (και) η ΑΕΚ δεν είναι απλά και μόνο ένα σωματείο, αλλά πολύ περισσότερα πράγματα για όποιον γνωρίζει ιστορία.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ