Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (02-06-2017)

Βλέποντας και κρίνοντας την παρουσία (και τις δράσεις) των δύο σημαντικότερων κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης) στο νομό, ένα έχω να πω: Καλά που είναι η Δημ.Τ.Ο. και σώζει τα προσχήματα, θυμίζοντας οτι είναι κομματική οργάνωση… Για το τι είναι η ΝΟΔΕ, επιφυλάσσομαι να απαντήσω εν ευθέτω χρόνω.


Για «Θάτσερ» την ψήφισαν τη Μέι οι Βρετανοί και κάτι άλλο τους βγήκε… Κοινώς την «πάτησαν» όπως οι Έλληνες με τον Τσίπρα. Για Ανδρέα τον ψήφισαν, αλλά κάτι από σαγανάκι προέκυψε…


Όταν η τοποθέτηση βουλευτού του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ξεπερνάει ακόμη και τη σάτιρα…
Φιρί, φιρί το πάει η κ. Αυλωνίτου μας, να αφήσει άνεργους σεναριογράφους και λοιπούς χιουμορίστες.
Το άσχημο βέβαια είναι οτι αποφασίζει για τις τύχες μας… Ναι ξέρω! Οι άλλοι ήταν καλύτεροι;


Ένα δελτίο τύπου της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, απάντησε στην (εδώ και μήνες) απορία μου, για το πού να βρίσκεται αυτός ο εξαίρετος καλλιτέχνης ο Λάκης ο Λαζόπουλος.
Τελικώς τον είδαμε σε φωτογραφία (πίσω από τον Μητροπολίτη Κίτρους) σε εκδήλωση της Μητρόπολης Λάρισας προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας.
Το αν ο κ. Λαζόπουλος διασκέδασε τους προσκεκλημένους με ανεκδοτάκια για γριές και γέροντες είναι κάτι το οποίο διερευνά ακόμα το ρεπορτάζ!
Το ευχάριστο είναι οτι είναι καλά και ζει (ακόμα) στην Ελλάδα!


Πριν χρόνια όταν επισκέφθηκε τον κόμβο της Λεπτοκαρυάς ένας υπουργός διαβεβαιώνοντας βουλευτές και τοπικούς παράγοντες οτι ΔΕΝ θα λειτουργήσουν πλευρικά διόδια (χωρίς βέβαια να τηρήσει την υπόσχεσή του) έγραψα «Ψεύτης και τα κορόιδα».
Αν έγραφα κάτι αντίστοιχο για την υπόσχεση του κ. Σπίρτζη περί μη κλεισίματος του κόμβου του Κορινού (την οποία εννοείται πως δεν τήρησε), θα έβαζα τίτλο «Τους έκανε ρόμπα!» (Στη θέση της «ρόμπας» μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό αξεσουάρ)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ