Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 02-03-2018

Φίλο του, «Βουλκανιζετερά» διόρισε υποδιοικητή στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης ο αν. Υπουργός Παύλος Πολάκης. Λογικό ακούγεται, αφού το «σύστημα έχει κλατάρει» και ως γνωστόν ποιος καταλληλότερος από έναν ειδικό στην αντιμετώπισει «κλαταρισμάτων».

Βέβαια, θα κοστίσει κάτι παραπάνω η δουλειά, αφού 60.000 ευρώ (ετησίως) για ένα «κλατάρισμα» δεν τα λες και λίγα. Χαλάλι του όμως, τα αξίζει!

Απαντώντας στην αποκάλυψη (περί του διορισμού του φίλου του) της εφημερίδας Δημοκρατία, ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με χρήματα που φέρεται να έλαβε από διαφημίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ (τα προηγούμενα χρόνια) το συγκεκριμένο έντυπο.


Πολλά γράφτηκαν (και ειπώθηκαν) από χθες για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη, όμως το κορυφαίο το είπε ο Δήμητρης ο Καμμένος (των ΑΝΕΛ) όταν ρωτήθηκε σχετικώς: Ο Φώτης ο Κουβέλης είναι ένα «γεράκι» της πολιτικής, τώρα θα γίνει και ένα «γεράκι» στο Πεντάγωνο, είπε.

Οι αυτοκτονίες γερακιών που σημειώνονται τις τελευταίες ώρες, είναι απλά συμπτωματικό φαινόμενο.


Μετά την υπουργοποίηση του Φώτη του Κουβέλη, ορθώς μπορεί να ελπίζει και ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης


Και μια και ήρθε ο Μάρτης (και με δεδομένο οτι διαθέτω πλούσιο αρχείο «δεσμεύσεων») θέλω πολύ (ήδη 2 Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο) να ενημερωθώ, αν έχει συνδεθεί έστω και ένας στην Κατερίνη με το Φυσικό Αέριο σε περιοχή όπου υπάρχει ήδη δίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τριών βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ (Πολιτεία 30 Οκτ. 2017) «οι κατασκευές των νέων δικτύων θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2018 και οι συνδέσεις όσων καταναλωτών το ζητήσουν θα γίνονται ταυτόχρονα με τη τοποθέτηση των δικτύων»

Θα μου πείτε, 2 έχει ο μήνας ακόμη. Ναι, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη που αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «Όμως στη Κατερίνη, οι συνδέσεις κτηρίων που βρίσκονται επί του  υφισταμένου δικτύου των 15 χλμ. θα ξεκινήσουν πριν από το Μάρτιο 2018.»

Επίσης να θυμήσουμε (επειδή είναι Μάρτης) ότι σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος Κατερίνης σε Δημοτικό Συμβούλιο (μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Σταθάκη για το θέμα) πως «θα ακολουθήσει ο μεγάλος διαγωνισμός το Μάρτιο, ώστε να υλοποιηθεί στην συνέχεια η μεγάλη εργολαβία, για την πύκνωση σε όλη την πόλη», εκτιμώντας πως «έως το καλοκαίρι θα υπάρχει αμεσότητα στην ανταπόκριση των αιτημάτων» (Πολιτεία 15 Νοε. 2017).

Το παρακολουθούμε… Τάχα, πόσο μακριά είναι το καλοκαίρι;

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ