Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!!! (01-09-2017)

Κάποιοι σπεύσατε να τρολάρετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είπε στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων πως «για επενδύσεις ήρθατε στη σωστή διεύθυνση» όταν τους υποδέχθηκε στο γραφείο του…

Ξέρουν πολύ καλά από επένδύσεις στην Πειραιώς και το δείχνουν! Αφού σκέφτομαι, πως αν στραβώσει το πράγμα με το αιολικό πάρκο στα Πιέρια, να προτείνω στον «επενδυτή», να απευθυνθεί στη Νέα Δημοκρατία… Άσε που αν πρόκειται (λέμε τώρα το ακραίο σενάριο) και για «μόνιμο κάτοικο» της Πειραιώς, θα γλιτώσει και την ταλαιπωρία από τα πήγαινε-έλα…


Με ΦΕΚ, παρατείνεται η «αμυντική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ» το οποίον σημαίνει οτι οι «βάσεις του θανάτου» θα συνεχίσουν να παραμένουν στη χώρα μας, όπως και η χώρα μας θα συνεχίσει να είναι ενεργός σύμμαχος των «φονιάδων των λαών» στο ΝΑΤΟ.


Καλά που οι Πιεριείς (πολίτες, εθελοντές και υπηρεσίες) φυλάμε αποτελεσματικά τα βουνά μας τα καλοκαίρια, ώστε να μπορούν οι εταιρείες να στήνουν ανεμογεννήτριες, χωρίς να αλλοιώνεται το αιολικό πεδίο.

Όλως τυχαίως φέτος, ιδιαίτερα αισθητή στη φύλαξη των δασών, ήταν η παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Λίγο έλειψε, να δούμε και το δήμαρχο με κυάλι και καπελάκι να φυλάττει τα Πιέρια.


Κάτι κινείται (στην λεγόμενη) Κεντροαριστερά η οποία στις αρχές Νοέμβρη θα εκλέξει πρόεδρο…

Οι υποψήφιοι (καθημερινά δηλώνει και ένας) παίζει να είναι τελικά περισσότεροι και από όσους υπουργούς και υφυπουργούς έχουν οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση του Τσίπρα!


Διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο ευθύνης της, από την Π.Ε. Πιερία. Αυτή τη φορά σειρά είχε η επαρχιακή οδό προς Μηλιά. Έτσι για να μη λέτε, οτι στην Πιερία δεν διευκολύνουμε τους επενδυτάς… Τόσα φορτηγά θα ανέβουν με «βαρύ οπλισμό» στο βουνό το προσεχές διάστημα.

Έτσι πρέπει! Να γίνονται οι υποδομές μην τυχόν και χάσουν το δρόμο οι επενδυτές και χάσουμε τα έργα!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ