Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα..Τέτοια λόγια!!! 01-06-2018

Από σήμερα και για όλο το καλοκαίρι οι αστυνομικοί με ποδήλατα θα βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και τους τουρίστες στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, έτοιμοι να βοηθήσουν!

Το εγχείρημα των αστυνομικών με ποδήλατο για πρώτη φορά εφαρμόστηκε πέρυσι και τα αποτελέσματα ήταν, κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά! Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι ποδηλάτες αστυνομικοί επιστρέφουν αφού πρώτα από όλους το ζήτησαν οι επαγγελματίες της περιοχής!

Καλό καλοκαίρι λοιπόν!


Είναι εντυπωσιακό με πόση ευκολία (ήδη) κάποιοι αποδέχονται το «Βόρεια ή Άνω Μακεδονία» ως όνομα για το Κράτος των Σκοπίων.

Το εξοργιστικό όμως είναι, ότι οι ίδιοι, «ειρωνεύονται» (ποικιλοτρόπως) και χλευάζουν όσους δεν μπορούν να το… «χωνέψουν»! Εντάξει, ας το πάρουμε και λίγο αλλιώς, καθότι (και) σ’ αυτόν τον τόπο δικαίωματα θα έπρεπε να έχουν (εκτός από τις μειοψηφίες) και οι πλειοψηφίες…!


Τα  γεγονότα στην Ιταλία (καθότι κάθε χώρα έχει τους δικούς της Βαρουφάκηδες, Καμμένους και λοιπούς) ανάγκασαν την Ελληνική κυβέρνηση να αρχίσει να γυρίζει λίγο το αφήγημα περί «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια…

Να δείτε που μέχρι τον Αύγουστο, η «καθαρή» έξοδος θα έχει «μουτζουρωθεί», όμως για μια ακόμη φορά η ευθύνη δεν θα ανήκει στους κυβερνητικούς φακίρηδες, αλλά σε… κάποιους άλλους!

Πώς γίνεται και πάντα (στην Ελλάδα) φταίει κάποιος άλλος, δεν μπορώ να το καταλάβω!

Αλήθεια, συμβαίνει και με άλλους λαούς αυτό; Πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε;


Με δελτίο τύπου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώνει για το πώς προχωράει το πρόγραμμα καταπολέμισης των κουνουπιών στην Π.Ε. Σερρών. Μάλιστα έγινε και ολόκληρη σύσκεψη φορέων…

Για την Πιερία, δεν μπορώ να σας πω τι ισχύει, ωστόσο επειδή είμαι εκ φύσεως καλός άνθρωπος, θα σας προτείνω για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών κουνουπιών, να προχωρήσετε σε «αυτοδικία». Αν πάλι καταδικάζετε τη βία από όπου και αν προέρχεται (ή για όπου κι αν προορίζεται), καλου-κακού πάρτε στις εξόδους σας και ένα μπουκαλάκι «αουτάν» που είναι εξίσου αποτελεσματικό!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ