Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 01/02/2019

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός των αγροτοσυνδικαλιστών της Πιερίας, προέβλεπε να συγκεντρωθούν τα τρακτέρ (στην «Ελιά») και στις 30 Ιανουαρίου να κατευθυνθούν προς την Εθνική Οδό, κάτι τέτοιο (ακόμη τουλάχιστον) δεν έγινε. Προφανώς η συμμετοχή (μέχρι στιγμής) δεν είναι αυτή που υπολόγιζαν οι αγροτοσυνδικαλιστές, οπότε το επόμενο βήμα της αντίδρασης, «πάει πίσω»

Παρόλα αυτά, η  επιτροπή των αγροτών απευθύνει για μια ακόμη φορά κάλεσμα συμμετοχής, σημειώνοντας πως μόνο ο αγώνας μπορεί να φέρει αποτελέσματα, καθώς και την ανάγκη «να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι μέσα από την πάλη, την ενότητα, τον πανελλαδικά συντονισμένο αγώνα, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.»


Την «πρώτη ανοιχτή» συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι με την Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης και τη Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τετάρτη το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σωτήρης Αβραμόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Τσουπέης και ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Παπαδόπουλος, μίλησαν σε συνάντηση στελεχών σε εκδήλωση που έγινε στην επάνω αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ  Α. Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε και την παρουσίαση των υποψηφίων.


Το σχέδιο με τα «φιλικά» προς το περιβάλλον (και τους πεζούς) πεζοδρόμια βαίνει καλώς, αφού σε πολλές περιοχές του Δήμου γίνονται οι απαραίτητες εργασίες. Εκεί που υστερούμε είναι όμως με τα «εχθρικά» (προς πεζοδρόμια και πεζούς) αυτοκίνητα, που όταν δεν κινούνται (στους «ημιφιλικούς») δρόμους, αράζουν στα πεζοδρόμια.

Και μια και το θυμήθηκα… Πριν λίγες μέρες, πέρασα μέρα μεσημέρι, έξω από γνωστό στέκι της Κατερίνης (επί κεντρικού δρόμου της πόλεως) όπου μέσα υποψήφιος (όχι δήμαρχος) έκανε τραπέζι την εν δυνάμει εκλογική του πελατεία. Αυτά είναι όμορφα πράγματα, καλό είναι να γίνονται, δεν λέω… Αλλά ήθελα να ήξερα τι στο καλό προτάσεις κατέθεσε για το κυκλοφοριακό, σε μια εκλογική πελατεία, που με τα οχήματά της είχε κάνει κατάληψη όλα τα πεζοδρόμια πέριξ του καταστήματος! Και άντε ας πούμε ότι κατέθεσε προτάσεις (που πολύ αμφιβάλω), υπάρχει περίπτωση αυτοί να τις κατάλαβαν;


Θυμάμαι ένα παλαιότερο σύνθημα του ΚΚΕ, που έλεγε «αλλαγή δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ»…

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλαγή χωρίς το ΚΚΕ, αλλά σίγουρα, δεν γίνεται ανανέωση με Μάκη Γιακουμάτο!


Θα θελα να ασχοληθώ λίγο με Παύλο Πολάκη, αλλά… «μας έχει όλους». Αυτό μόνος και όλοι οι άλλοι μαζί! Ένα πράμα σαν τον ΠΑΟΚ και όλους τους υπόλοιπους!


Νέο συλλαλητήριο ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών προγραμματίζεται στην Κατερίνη, το απόγευμα του Σαββάτου.

Θα το πάτε ήρεμα ή να μαζέψω τον κάδο απορριμμάτων από το πεζοδρόμιό μου;

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ