Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια…

 

1

Μια απορία μού έχει δημιουργηθεί από χθες, όταν διάβασα για το «εμπάργκο» της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ, σύμφωνα με το οποίο δεν θα στέλνει στελέχη της σε εκπομπές της: Και τώρα ποιος θα καταθέτει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ; Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

 

2

Από τη χθεσινή συνέντευξη του δημάρχου, εξήγαγα ένα ακόμη συμπέρασμα. Ο δήμαρχος, σε καμία περίπτωση δεν είναι προληπτικός!

Στο εν λόγω συμπέρασμα, κατέληξα από το γεγονός ότι το σχέδιο για τον ποδηλατόδρομο στην Κατερίνη είναι αναρτημένο στο γραφείο του, κάτω από εκείνο της… Ολυμπιάδας Κορινού!

 

3

Με ενδιαφέρον διάβασα το άρθρο του Χρήστου Γκουγκουρέλα για το «τι και γιατί» του άρεσε στην ομιλία τού Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Με εντοιμότητα σας λέω, πως τέτοιο πόνημα, ούτε ο Άδωνης δεν θα έγραφε για τον πρόεδρο!

 

4

Ανέφικτος θεωρείται ο στόχος για εξαφάνιση της βίας από τα ΑΕΙ (Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα), σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Παρασκευόπουλου…

Και θέλαμε να σκίσουμε και τα μνημόνια τρομάρα μας!

 

5

Εάν είχε προσκληθεί στην πολιτική εκδήλωση του Κώστα Κουκοδήμου την Παρασκευή, μέχρι και το ταξίδι του στα Χανιά (όπου θα είναι ομιλητής ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ για την κυκλική οικονομία) θα είχε αναβάλει, είπε στο περιθώριο της χθεσινής του συνέντευξης (προφανώς μεταξύ χαλαρού και αστείου) ο Σάββας Χιονίδης.

Είναι ωραία να ξεκινά με αυρότητες η «προεκλογική μάχη», αφού ούτως ή άλλως είναι θέμα χρόνου αυτές να αφήσουν τη θέση τους, στις γνωστές εντάσεις (για να το πω πολιτισμένα). Πάντως ο δήμαρχος διευκρίνησε πως για τον ίδιο προέχει το έργο που «τρέχει» στο Δήμο και δεν… βλέπει την ανάγκη να βρίσκεται στην επικαιρότητα, ανακοινώνοντας κάθε μέρα και έναν υποψήφιο σύμβουλο!

Εντάξει είπαμε ότι η περίοδος θα εμπεριέχει «αυρότητα», όχι ότι δεν θα έχει και μπηχτές!

 

6

Δύο «στημένα» πράγματα απεχθάνομαι στη ζωή μου. Το ένα είναι τα στημένα αθλητικά γεγονότα…

 

7

Το ΕΣΡ αποφάσισε να δει εκπομπές της ΕΡΤ του μηνός Σεπτεμβρίου και μετά να αποφασίσει αν υπάρχει ζήτημα παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ασχέτως αποτελέσματος και μόνο που δεν έχει άποψη το ΕΣΡ (επειδή δεν βλέπουν ούτε μέλη του την Κρατική Τηλεόραση) είναι προσβλητικό…

 

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ