Μενού Κλείσιμο

Πώς μπορεί μια ανακαίνιση να βελτιώσει την ψυχική μου υγεία;

Γύρισες πριν λίγο καιρό από το ταξίδι που ήλπιζες πως θα σε βοηθούσε να βρεις το χαμένο νόημα στην καθημερινότητά σου. Η αποδοτικότητά σου στη δουλειά φαίνεται να έχει μειωθεί, βγαίνεις αρκετά συχνά γιατί ναι μεν βαριέσαι να κάτσεις στο σπίτι αλλά στα μισά έχεις ήδη κουραστεί και γενικά είναι σαν κάτι να έχει ρουφήξει από μέσα σου την ενέργεια και ό,τι και αν έχεις δοκιμάσει να χάνει γρήγορα την επίδρασή του.

Είναι πασιφανές ότι χρειάζεσαι μια πιο ισχυρή αλλαγή. Κάτι στην καθημερινότητά σου που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλα μάτια.

Που θα ξαναζωντανέψει τη σπίθα που κρύβεις μέσα σου, που έσβησε από τα μποφόρ της μονοτονίας και της επανάληψης.

Πιστεύουμε λοιπόν, ότι η λύση μπορεί να δοθεί μέσα από μερικές μεταρρυθμίσεις στον ιδιωτικό σου χώρο! Και αυτό προκύπτει από το γεγονός πως μια τέτοια διαδικασία επιδρά θετικά στην ψυχική σου υγεία, και πάμε να δούμε συγκεκριμένα γιατί!

  • Αρχικά, μια ανακαίνιση, καθαρά σαν σύνολο διεργασιών, δίνει την αίσθηση του σκοπού και της ολοκλήρωσης, κάτι που μπορεί να καταπολεμήσει τυχόν συναισθήματα απελπισίας ή ανικανότητας.
  • Επιπλέον, φέρνει την αλλαγή στη διάθεσή μας και τα επίπεδα της ενέργειάς μας, στην καθημερινότητα, ξεκλειδώνοντας μια άλλη εκδοχή του εαυτού μας, ενώ ταυτόχρονα  κάνει το χώρο μας πιο άνετο & λειτουργικό, προσφέροντας ικανοποίηση κι ένα βελτιωμένο επίπεδο ζωής.
  • Το νέο περιβάλλον στο οποίο καλείσαι να προσαρμοστείς, εξελίσσει την ικανότητά ευελιξίας σου, εκπαιδεύοντας τον εγκέφαλό σου να επεξεργάζεται ταχύτερα νέες πληροφορίες και συνθήκες, και να προσαρμόζεται αποτελεσματικότερα σε αυτές.
  • Σε βοηθάω να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να αισθανθείς μεγαλύτερη οικειότητα στο χώρο σου, μέσω της προσθήκης στοιχείων της προσωπικότητάς σου..

Αυτοί αποτελούν συνοπτικά τους βασικότερους λόγους, που μια ανακαίνιση μπορεί να σε ανεβάσει ψυχολογικά. Αν μάλιστα λάβουμε υπ’όψιν και τους κανόνες του φενγκ σούι στην τοποθέτηση των επίπλων ή την τυχόν αναδιαρρύθμιση των χώρων, μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και συνολικής ευημερίας.

Σε κάθε περίπτωση, πριν αναλάβετε δράση θα χρειαστεί να εξερευνήσετε το θεωρητικό υπόβαθρο, που θα αποκλείσει λάθη και επιζήμιες οικονομικά αποφάσεις. 

Δεδομένου ότι το άθροισμα των εξόδων σου την τρέχουσα περίοδο μάλλον θα υπερβαίνει το συνηθισμένο, θα χρειαστούν κάποιες περικοπές που θα διευκολύνουν την κατάσταση.  Μία καίρια λύση που θα βάλει τέλος στην υπερβολικά περιορισμένη λίστα του σούπερ μάρκετ, και όχι μόνο θα αναπληρώσει τα τρέχον έξοδα, αλλά θα σε ανταμείψει μακροχρόνια, είναι η σωστή επιλογή παρόχου ενέργειας. Το nrg ρεύμα και φυσικό αέριο για ιδιώτες πληρεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά χωρίς ωστόσο να είναι η μόνη επιλογή. Παρότι η διαδικασία ίσως ακούγεται αποθαρρυντική, η καθοδήγηση της εκάστοτε ομάδας εξυπηρέτησης θα καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της δικής σου συμμετοχής!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ