Μενού Κλείσιμο

Κάντε τη Μετακόμισή σας Παιχνίδι με Αυτά τα Χρήσιμα Tips

Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία, αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό και σωστές στρατηγικές, μπορείτε να τη κάνετε αρκετά ευκολότερη και να μειώσετε σημαντικά την ταλαιπωρία. Σε αυτό το άρθρο δίνουμε μερικές βασικές συμβουλές για να κάνετε τη μετακόμισή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Προστατέψτε τα Δάπεδα

Τα δάπεδα, ιδίως τα ξύλινα είναι αρκετά ευαίσθητα και κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης θα πρέπει να τους δείξετε ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Ξεκινήστε τοποθετώντας προστατευτικά καλύμματα όπως χαρτόνι ή εξειδικευμένα προστατευτικά δαπέδου σε χώρους με μεγάλη κυκλοφορία από όπου θα περάσουν ογκώδη αντικείμενα. Αυτό θα τα προφυλάξει από γρατσουνιές και άλλες ζημιές. Αποφύγετε να σέρνετε βαριά έπιπλα σε ξύλινα πατώματα. Λαμβάνοντας αυτές τις προφυλάξεις διασφαλίζετε ότι τα ξύλινα δάπεδά σας παραμένουν σε άψογη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης και μετά. Αν χρειαστούν οποιαδήποτε επιδιόρθωση μπορείτε πάντα να εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες του Floordesign.

Μεταφορά Μεγάλων Αντικειμένων

Όταν έχετε να μεταφέρετε μεγάλα και βαριά αντικείμενα όπως ψυγεία ή έπιπλα μεγάλου μεγέθους, μπορεί να είναι απαραίτητη η μεταφορά με γερανό της Γερανομεταφορικής Λάππας, ειδικά για σπίτια με δύσκολη πρόσβαση ή διαμερίσματα σε όροφο. Επικοινωνήστε με εταιρείες μετακόμισης που διαθέτουν γερανούς για την ασφαλή μεταφορά αυτών των αντικειμένων από και προς το νέο σας σπίτι.Επικοινωνήστε με την ομάδα μετακόμισης για να βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνογνωσία και έχουν ελέγξει το χώρο. Ο σωστός προγραμματισμός ελαχιστοποιεί τις πιθανές καθυστερήσεις και είστε σίγουροι ότι τα υπάρχοντά σας μετακινούνται με ασφάλεια.

Επισκευές Συσκευών

Πριν μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι, ελέγξτε τις βαριές οικιακές συσκευές που θα μεταφέρετε για να βεβαιωθείτε ότι όλες είναι λειτουργικές και σε καλή κατάσταση. Αν για παράδειγμα το πλυντήριο σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα αρχικά συμβουλευτείτε τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων από arximastoras.gr και βεβαιωθείτε ότι επισκευάζεται και ότι η επισκευή σας συμφέρει οικονομικά έναντι της αγοράς νέας συσκευής. Σε διαφορετική περίπτωση μην μεταφέρετε τις ελαττωματικές συσκευές στο νέο σπίτι και έτσι θα μειώσετε τόσο το κόστος όσο και τη ταλαιπωρία της μετακόμισης. 

Οργάνωση και Συσκευασία

Η αποτελεσματική συσκευασία αλλά και το να βάλετε ετικέτες στις κούτες είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη κίνηση. Ξεκινήστε οργανώνοντας τα αντικείμενα δωμάτιο προς δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε ανθεκτικά κουτιά και υλικά συσκευασίας για να προστατεύσετε τα εύθραυστα αντικείμενα ώστε να μην σπάσουν κατά τη μεταφορά. Σημειώστε με σαφήνεια κάθε κουτί με το περιεχόμενό του και το δωμάτιο προορισμού στο νέο σας σπίτι. Αυτό διευκολύνει την αποτελεσματική και γρήγορη αποσυσκευασία και τοποθέτηση. Δημιουργήστε μια λίστα με το που έχετε τοποθετήσει το κάθε τι, διευκολύνοντας έτσι τον εντοπισμό των πραγμάτων σας όταν πια φτάσουν στο νέο σπίτι.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.