Μενού Κλείσιμο

 Ζήτησε επίσπευση εργασιών

Στα εξελισσόμενα έργα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Επιτόπιο έλεγχο των παρεμβάσεων, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Τσιμήτρη, τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Δημήτρη Ρουκά και τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας Παναγιώτη Μαυρίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας επιθεώρησε τα εξελισσόμενα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που  αφορούν καθαρισμό του καναλιού σε μήκος περίπου 800 μέτρων από την 5η επαρχιακή οδό έως το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Σπυρίδωνα και αποκατάσταση οδοστρώματος στην 5η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Γρίτσα και συγκεκριμένα στον κόμβο της Κονταριώτισσας, στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας» προϋπολογισμού 380.300 ευρώ.

Ο καθαρισμός του καναλιού και οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος υλοποιούνται με γνώμονα την αντιπλημμυρική «θωράκιση» της περιοχής και τη διασφάλιση ασφαλούς και εύκολης μετακίνησης των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής, αντίστοιχα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας χαρακτήρισε τα έργα άμεσης προτεραιότητας και ζήτησε την επίσπευση των εργασιών, ώστε να γίνει εφικτή η ολοκλήρωση τους το συντομότερο δυνατόν.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας καταβάλλει συστηματική προσπάθεια,προκειμένου να προχωρήσουν έργα που θα αναβαθμίσουν τις υποδομές και κατ΄επέκταση την ποιότητα ζωής των πολιτών καθώς και θα προστατεύσουν τόσο τους κατοίκους όσο και τις περιουσίες τους από τα πλημμυρικά φαινόμενα» επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ