Μενού Κλείσιμο

Υψηλή προτεραιότητα ο τομέας υγείας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Πιερίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννη Κουρινιώτη, τον νέο υπεύθυνο του τομέα υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Κώστα Χρίστογλου, τα μέλη Μπάμπη Μπρουσκέλη, Αντώνη Ζιώγα, Ρούλα Βαβατσούλα και  Καλυψώ Σκούμπα, είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανέστη Μυστρίδη, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και τη δρομολόγηση λύσεων από την πλευρά της Ν.Δ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Ηρακλής Τσανικίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Κ. Μανώλης  Φωτιάδης και οι εργαζόμενοι Γιώργος Αναγνώστου, Δήμητρα Κακαμούκα και Μίνα Παπανικολάου.

 Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννης Κουρινιώτης δήλωσε πως ο τομέας της υγείας είναι υψηλή προτεραιότητα στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Μυστρίδη για την αναλυτική ενημέρωση που παρείχε. «Σε τοπικό επίπεδο, με το νέο υπεύθυνο του τομέα υγείας Κώστα Χρίστογλου, πρόσωπο που γνωρίζει  άριστα τον συγκεκριμένο χώρο  στην Πιερία, καθώς για πολλά έτη διετέλεσε Διοικητής του Νοσοκομείου, παρακολουθούμε το πώς λειτουργεί το σύστημα υγείας στην περιοχή μας, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων για την βελτίωση των παροχών υγείας προς τους κατοίκους και επισκέπτες της Πιερίας. Ο νέος υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας  Κωνσταντίνος Χρίστογλου, είναι διδάκτωρ θετικών επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων, με πολυετή απασχόληση στον χώρο της υγείας σε θέσεις ευθύνης, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο χώρο. Είναι επίσης διδάσκων σε μεταπτυχιακά προγράμματα της υγείας, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει άριστα το συγκεκριμένο αντικείμενο, με τις πολύτιμες γνώσεις του και πολυετή εμπειρία θα βοηθήσει σημαντικά  την προσπάθεια  μας».

 Από την πλευρά του, ο κ. Χρίστογλου ανέφερε ότι «σκοπός αυτής της εκστρατείας είναι να καταγράψουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία είναι πολλά και κοινά σε ολόκληρη τη χώρα». Τόνισε δε ότι «οι υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στους πολίτες της Πιερίας είναι το αποτέλεσμα της ηρωικής προσπάθειας που κάνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι συνολικά των νοσοκομείων, για να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες υγείας». Τέλος, το κλιμάκιο επισκέφθηκε και την ιατρό – νεφρολόγο Μαρία Μαλλιάρα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ