Μενού Κλείσιμο

 Υποχρέωση η στήριξη των δομών

Στο ΕΕΕΕΚ Κατερίνης η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Κατερίνης, επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, την Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων στήριξης της Πιερικής αγοράς -κατά την πασχαλινή περίοδο- με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να στηριχθεί με κινήσεις τόνωσης των επιχειρηματιών, ο εμπορικός κόσμος της Πιερίας, η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ Χάιδω Παπαχατζή, ενόψει των εορτών του Πάσχα, επισκέφθηκαν τα σχολεία και διέθεσαν δώρα και γλυκίσματα.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, συζήτησε και αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές-που την υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό-εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στους καθηγητές για το λειτούργημα που ασκούν με  αγάπη και σεβασμό και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, κουράγιο και δύναμη, για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πάντα παρούσα σε κοινωνικές δράσεις, επιδιώκει με κινήσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, να βρίσκεται στο πλευρό ευπαθών ομάδων πληθυσμού, να απαντά στις ανάγκες τους, να απαλύνει τον πόνο τους και μέσα από όλα αυτά να εμπεδώνεται το πραγματικό της ενδιαφέρον με πράξεις», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ