Μενού Κλείσιμο

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την συντήρηση του δημοτικού γηπέδου στην Πύδνα: Τα οφέλη της προγραμματικής σύμβασης

«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελεί και η στήριξη έργων αρμοδιότητας των Δήμων, με την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων», δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 14.880 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), προβλέπει παρεμβάσεις, για τη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου, της Δ.Κ. Κολινδρού του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες, επισκευής και συντήρησης της περίφραξης του γηπέδου (αποξήλωση και αντικατάσταση φθαρμένων μερών, συγκόλληση, στερέωση– σταθεροποίηση–αντικατάσταση υφιστάμενης περίφραξης), εργασίες επισκευής και συντήρησης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του γηπέδου (αντικαταστάσεις λαμπτήρων, φωτιστικών προβολέων, μετασχηματιστών, πινάκων διανομής και εργασίες επισκευής και συντήρησης μεταλλικών κιβωτίων (pillars)) καθώς και εργασίες ανακατασκευής του αυτόματου ποτίσματος (άρδευσης) του γηπέδου αποτελούμενο από εκτοξευτήρες νερού (μπεκ) τύπου pop-up, ηλεκτροβάνες, προγραμματιστές και υπόγειο σύστημα σωληνώσεων.

«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελεί και  η στήριξη έργων αρμοδιότητας των Δήμων, με την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων, για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με σκοπό την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό  υποδομών, για την ανάπτυξη πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που θα συμβάλλουν στην τόνωση του αθλητικού τουρισμού της περιοχής», αναφέρει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.