Μενού Κλείσιμο

Υπογραφή Εργολαβικής Σύμβασης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τον ηλεκτροφωτισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της στο Διοικητήριο της ΠΕ Πιερίας Εργολαβική Σύμβαση  για την υλοποίηση του έργου με την ονομασία: “Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού-φωτοσήμανσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΥΤΕ Π.Ε. Πιερίας 2024-25”. 

Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΕ Πιερίας του έτους 2023, με κωδικό έργου 2131ΠΙΕ005ΙΔΠ23 και αναμένεται να έχει διάρκεια 27 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.

Αντικείμενο της Σύμβασης αποτελεί η εκτέλεση από την ανάδοχο εταιρεία εργασιών που αφορούν τη συντήρηση και βελτίωση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού και φωτοσήμανσης, την αντιμετώπιση των βλαβών αλλά και των απροβλέπτων και επειγουσών αναγκών του δικτύου ηλεκτροφωτισμού που αφορά τους δρόμους αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Συγχρόνως το έργο περιλαμβάνει και εργασίες νέας εγκατάστασης ιστών σε τμήματα που δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός ή καθόλου φωτισμός. 

 Με αφορμή την υπογραφή της Σύμβασης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου δηλώνει τα εξής: “Η διαρκής συντήρηση του οδικού δικτύου ευθύνης μας αποτελεί βασικό στόχο για την ΠΕ Πιερίας και απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας για τους συμπολίτες μας. Το Τεχνικό μας Πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ολοένα βελτιούμενη ποιότητα και ασφάλεια κατά μήκος του επαρχιακού οδικού μας δικτύου για όλες τους χρήστες του”.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ