Μενού Κλείσιμο

Χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια απομακρύνει η Π.Ε. Πιερίας από τον Δρόμο Κατερίνης-Παραλίας

«Λίφτινγκ» στην εικόνα και την οδική ασφάλεια

Παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό στην 1η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Παραλίας.

Ειδικότερα, υλοποιούνται εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών και καθαρισμού από σκουπίδια, που εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών ΔΤΕ ΠΕ Πιερίας  για τα έτη 2017-2018» με προϋπολογισμό μελέτης 500.000€ (με Φ.Π.Α  24%).

Πρόκειται για μια σημαντική εργολαβία, που περιλαμβάνει εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών καθώς και καθαρισμού από σκουπίδια, που πραγματοποιούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η ορατότητα και κατ΄επέκταση η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μεσούσης του θέρους, που η επισκεψιμότητα στην Πιερία είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

«Ενισχύοντας την ασφάλεια των οδηγών, βελτιώνοντας την αισθητική τουριστική εικόνα της περιοχής και καθιστώντας την Πιερία εύκολα προσβάσιμη, συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις καθημερινές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας», δήλωσε σχετικώς η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ