Μενού Κλείσιμο

Ξενοδόχοι Παραλίας – Υπέρ του «τεστ 3 ημερών» για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την χώρα μας

Υπέρ του «τεστ 3 ημερών» για όσους προγραμματίζουν να επισκεφθούν την χώρα μας, τάσσεται ο σύλλογος Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης, καθώς, όπως αναφέρει, το θεωρεί ως την πλέον ενδεδειγμένη και ασφαλή λύση προστασίας.

Σύμφωνα με τους Ξενοδόχους της Παραλίας Κατερίνης, το συγκεκριμένο τέστ εξασφαλίζει την υγεία των επισκεπτών, εργαζομένων αλλά και όλου του κοινωνικού ιστού της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, με αυτή την αρχική πρόταση (η οποία ακόμα δεν εφαρμόστηκε) ο κάθε επισκέπτης – τουρίστας που θα έρχεται στη χώρα  θα κάνει το τεστ του κορονοϊού 3 μέρες πριν ταξιδέψει, και εφόσον βγει αρνητικό αυτό θα αποτελεί ένα είδος «υγειονομικού διαβατηρίου» εισόδου στην Ελλάδα.

Όπως τονίζει ο Σύλλογος Ξενοδόχων Παραλίας, αυτό θα έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

-Μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερα εισαγόμενα κρούσματα για την τουριστική – εαρινή περίοδο στην Ελλάδα πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη άμυνα σε ένα  πιθανό Φθινοπωρινό  «δεύτερο κύμα» του ιού.

-Αποφυγή ενός μελλοντικού «Lock-down» που θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες τόσο στην οικονομία όσο και στην ψυχολογία του Ελληνικού λαού.

-Μεγαλύτερη σιγουριά των τουριστών που τελικά θα μας επισκεφτούν, ότι η Ελλάδα με την εφαρμογή των τόσο αυστηρών πρωτοκόλλων ελέγχου αποτελεί ένα μοναδικά ασφαλή προορισμό  για αυτούς και τις οικογένειες τους. 

-Διατήρηση της παγκόσμιας «φήμης» που κατέκτησε με τόσες θυσίες η χώρα μας τους τελευταίους μήνες στην αντιμετώπιση αυτής της σοβαρής υγειονομικής κρίσης.

«Ως υπεύθυνοι επιχειρηματίες του τουρισμού που βάζουμε πάνω από όλα την   «ΥΓΕΙΑ» θεωρούμε ότι το μέτρο αυτό πρέπει να εφαρμοστεί έστω και τώρα προς αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ