Μενού Κλείσιμο

Βρήκε τον γάτο της μετά από οκτώ μήνες ακούγοντας το νιαούρισμά του στο τηλέφωνο – «Έκλαιγα με λυγμούς»

Με έναν απίθανο τρόπο και συγκεκριμένα μέσω… τηλεφώνου, κατάφερε να βρει η μια γυναίκα από το Έσεξ τον, επί οκτώ μήνες, αγνοούμενο γάτο της.

Η Ρέιτσελ Λόρενς από το Μπρέιντρι του Έσεξ μιλούσε στον κτηνίατρό της για την άλλη γάτα της όταν άκουσε ένα γνώριμο νιαούρισμα.

Της είπαν πως επρόκειτο για ένα αδέσποτο γατί. Όμως, όπως παραδέχεται η ίδια, «η σκέψη με έτρωγε» και γι’αυτό ξανατηλεφώνησε στο κτηνιατρείο για να ρωτήσει αν το «αδέσποτο αυτό γατί» που άκουσε στο τηλέφωνο ήταν μαύρο, με ένα λευκό «μπάλωμα» στο πίσω του πόδι.

Όταν της επιβεβαίωσαν πως πράγματι ο γάτος έμοιαζε στην περιγραφή της, η γυναίκα έστειλε φωτογραφίες του Μπάρναμπι στο ιατρικό προσωπικό, επιβεβαιώνοντας πως ήταν ο γατούλης που είχε εξαφανιστεί.

«Το ήξερα πως ήταν αυτός με το που μου τον έφεραν στο δωμάτιο» λέει η ίδια εκ των υστέρων. «Άρχισα να κλαίω. Μιλάμε για λυγμούς, σπάρασσα. Δεν τον είχαμε δει για οκτώ μήνες» παραδέχεται ανακουφισμένη η Λόρενς.

Τα τρία της παιδιά συνήθιζαν να φωνάζουν χαϊδευτικά τον Μπάρναμπι «χοντρό». Όμως, όταν επέστρεψε σπίτι του, ο γατούλης ήταν «γεμάτος ψώρα», λιπόσαρκος και χωρίς γούνα σε κάποια σημεία του σώματός του.

Παρόλα αυτά, το αλάνι τής οικογένειας «ήταν πανευτυχές που επέστρεψε και δεχόταν τα χάδια μας».

«Πρέπει να τον ταΐσουμε καλά ξανά για να τον κάνουμε τον χοντρό μας» σημειώνει η Λόρενς που παραδέχεται πως ο Μπάρναμπι ήταν τσιπαρισμένος, αλλά μάλλον η διαδικασία «δεν είχε γίνει σωστά».

Με πληροφορίες από BBC

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.