Μενού Κλείσιμο

ΒραβείοCRI Pass από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης για την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου βραβεύεται για πρώτη φορά με το CRI PASS από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης.
Το βραβείο δόθηκε μετά από βαθμολογία των δράσεων της Εταιρίας στους τομείς (1) Εργαζόμενοι, (2) Κοινωνία, (3) Περιβάλλον, (4) Οικονομία, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Βρετανικό Ινστιτούτο BITC.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου δραστηριοποιείται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών λειτουργίας της, εφαρμόζοντας διαδικασίες συνεχούς ανάπτυξης του προσωπικού της, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της κοινωνίας και δίνοντας την δέουσα βαρύτητα στην προστασία του περιβάλλοντος.
Η διοργάνωση CRI Pass επιβραβεύει εταιρίες που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζοντας υπεύθυνες πρακτικές ΕΚΕ, σύμφωνα με τον CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης και το CRI Pass.
Στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου στο Radisson Blue Park Hotel στην Αθήνα, για 9η συνεχή χρονιά, παρευρέθησαν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι από την επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου και των ΜΜΕ, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις υπεύθυνες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, δράσεις των κορυφαίων της ΕΚΕ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ