Μενού Κλείσιμο

Βοήθεια μέσω… Εθελοντικής Ομάδας Δράσης

Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν»

Πριν λίγες μέρες, ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν» έλαβε τηλεφώνημα από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, έναν εκ των καλών συνεργατών του «Βενιαμίν», και ενημερωθήκαμε ότι στο πλαίσιο της άτυπης πρωτοβουλίας πολιτών «Έλληνες βοηθούν τους Έλληνες» στην ευρύτερη περιοχή της Στουγκάρδης, συγκεντρώθηκαν από συμπατριώτες μας στην Στουγκάρδη, 4 παλέτες με δεκάδες δέματα που περιείχαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιδικές τροφές και είδη προσωπικής υγιεινής.
Δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία στον «Βενιαμίν»  να παραλάβει ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για τα υποστηριζόμενα παιδιά και τις μητέρες τους. Τα ¾ των δεμάτων παραδόθηκαν στον «Βενιαμίν», ενισχύοντας σημαντικά την τράπεζα τροφίμων του Συλλόγου και καλύπτοντας μέρος των αναγκών του επόμενου διμήνου.
Το Δ.Σ του Συλλόγου «Βενιαμίν» ευχαριστεί θερμά τόσο τους συμπατριώτες μας στη Γερμανία για τη συγκέντρωση αυτών των δεμάτων, όσο και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας που μας έδωσε τη δυνατότητα να λάβουμε σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Συλλόγου.
Για το Δ.Σ του «Βενιαμίν»
Ο Πρόεδρος
Χάρης Αναστασίου

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ