Μενού Κλείσιμο

Βιωσιμότητα, Προληπτική Αναδιάρθρωση, Ρευστότητα Επιχειρήσεων

Την Τετάρτη από το Επιμελητήριο Πιερίας


Βιωσιμότητα, Προληπτική Αναδιάρθρωση, 
Ρευστότητα Επιχειρήσεων

 

Το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Βιωσιμότητα – Προληπτική Αναδιάρθρωση – Ρευστότητα Επιχειρήσεων», τα τρία κλειδιά για την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος).

Το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, δικηγόρους, οικονομολόγους, τραπεζικούς και στελέχη επιχειρήσεων.

Στην ενημερωτική εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Δημήτριος Καμπούρης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων, ο οποίος θα εστιάσει:

-Στην παρουσίαση του θέματος ελέγχου βιωσιμότητας και των εργαλείων παρακολούθησής της.

-Στο θεσμό της προληπτικής αναδιάρθρωσης και το νέο θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέτρα, μέθοδοι και σύνταξη σχεδίου αναδιάρθρωσης.

-Στο θέμα της ρευστότητας που εξετάζεται κάτω από συνθήκες έντονης πιστωτικής ασφυξίας και στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής της πολιτικής του κεφαλαίου κινήσεως.

Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία FBS (Financial Business Systems) με θέμα «Η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Νομού Πιερίας».

Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Από την καθημερινή εφημερίδα Πολιτεία (Κατερίνη, Πιερία)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ