Μενού Κλείσιμο

«Βαίνουμε προς εκλογάς»…

Σε Γενική Συνέλευση ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου

Τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου καλούνται να εκλέξουν τα μέλη του ΟΡΦΕΟ τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ή την Τετάτη 17, εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη ημερομηνία

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας και το αποτέλεσμά της αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα καθορίσει την επόμενη μέρα για τον Οργανισμό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γρηγόρη Παπαχρήστου, ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος. Ωστόσο, το ποιοι θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο συμβούλιο του ΟΡΦΕΟ, θα το γνωρίζουμε στις 12 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων

Η ετήσια γενική συνέλευση του ΟΡΦΕΟ, συγκαλείται με τα εξής θέματα:

-Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός των πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου, για το έτος 2017.

-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου τριετούς διάρκειας.

Η διαδικασία ορίζεται για την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οδός 28ης Οκτωβρίου 40, 4ος όροφος, στην Κατερίνη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με όσα παρόντα μέλη, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων είναι αποδεκτές μέχρι την ώρα 2:00 μ.μ. της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018,  στο γραφείο του ΟΡ.ΦΕ.Ο., οδός 28ης Οκτωβρίου 40 (ισόγειο).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ