Μενού Κλείσιμο

Βαγγέλης Γερολιόλιος: «Προχωράμε μεθοδικά και οργανωμένα»

Στις προσπάθειες που καταβάλει η διοίκησή του στην καθαριότητα, στο πράσινο, αλλά και σε επίπεδο συντηρήσεων υποδομών, αναφέρεται ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή και την πρόσληψη 80 εργαζομένων μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, τονίζει ότι η διοίκησή του προχωρά «μεθοδικά και οργανωμένα» στα αυτονόητα όπως παραδέχεται, τα οποία όπως σημειώνει «εδώ και πολλά χρόνια, ήταν το ζητούμενο» για τον δήμο του.

Ο δήμαρχος αφού απαριθμεί, τις προγραμματισμένες εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί ή είναι σε εξέλιξη, υπογραμμίζει πως «η εικόνα αδιαφορίας και εγκατάλειψης αποκαθίσταται σταδιακά, με πολλή δουλειά».

Αναλυτικά ο κ. Γερολιόλιος αναφέρει: «Μετά την πρόσληψη 80 εργαζομένων του Κοινωφελούς Προγράμματος μέσω ΟΑΕΔ, οργανώνουμε και υλοποιούμε εργασίες καθαριότητας, πρασίνου και συντήρησης, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Κοινόχρηστοι χώροι και εγκαταστάσεις δέχονται τη φροντίδα του Δήμου. Τα αντλιοστάσια άρδευσης στην Δημοτική Ενότητα Δίου επιδιορθώνονται και συντηρούνται. Παράλληλα, ο αγωγός λυμάτων από το αντλιοστάσιο του Αγίου Σπυρίδωνα προς το Βιολογικό της Κατερίνης επισκευάζεται, προκειμένου να εξαλειφθούν οι εικόνες υπερχείλισης του παρελθόντος στο γνωστό σημείο. Φρεάτια ομβρίων υδάτων και λυμάτων καθαρίζονται έγκαιρα πριν την έλευση του χειμώνα. Η εικόνα αδιαφορίας και εγκατάλειψης αποκαθίσταται σταδιακά, με πολλή δουλειά. Μένει να γίνουν ακόμη πολλά. Προχωρούμε λοιπόν, μεθοδικά και οργανωμένα στα αυτονόητα, αυτά που, εδώ και πολλά χρόνια, ήταν το ζητούμενο.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ