Μενού Κλείσιμο

Βαγγέλης Γερολιόλιος | Με έργο και προτάσεις

Σε μία εντυπωσιακή σε πλήθος αλλά και οργάνωση συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2023 στο Λιτόχωρο η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ του υποψηφίου Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιου.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν δημότες από ολόκληρο τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, που κατέκλυσαν από νωρίς το ανοιχτό θέατρο του πάρκου Λιτοχώρου. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος και Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Θωμάς Παπαδημητρίου, ως εκπρόσωπος της υφυπουργού Ανάπτυξης και βουλευτή Πιερίας Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Τζιουβάρας, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, Ασημίνα Στρίμπα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας, Μπάμπης Μπρουσκέλης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Φώτης Δρούγκας, Δημήτρης Καραβιδές, Δημήτρης Κουσκουρίδης, Θανάσης Λιακόπουλος, Φανή Πατρή και Άννα Τζήκα, οι πρώην δήμαρχοι Θανάσης Τσιφοδήμος, Γρηγόρης Παπαχρήστος και Γιάννης Τσαρούχας, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από όλα τα μέρη του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου και την αναφορά του στα εμβληματικά έργα που ολοκληρώθηκαν και για τα οποία εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση και βρίσκονται σε υλοποίηση την τρέχουσα περίοδο.

Ακολούθησε η παρουσίαση των 169 υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, εκ των οποίων 63 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 106 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στις 12 κοινότητες του Δήμου.

Κατά την παρουσίαση ο δήμαρχος υπογράμμισε την αξία της συνεργασίας του με ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα της πολιτικής και της κοινωνίας. Δήλωσε χαρακτηριστικά περήφανος που συμπορεύεται προς τις δημοτικές εκλογές με πολίτες που διακρίθηκαν και εκπροσωπούν τον χώρο της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού, του συνδικαλισμού, του εθελοντισμού, του αθλητισμού, της νεολαίας και των μεταναστών. Σημείωσε παράλληλα ότι η εμπειρία και η γνώση που αποκτήθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτελούν τον οδηγό για την επόμενη μέρα.

Τόνισε επίσης ότι παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος ο Δήμος και ευρύτερα η κοινωνία έγιναν καίριες παρεμβάσεις, που την επόμενη θητεία θα ολοκληρωθούν και θα αποφέρουν πολλαπλό μελλοντικό όφελος σε δημότες και επιχειρήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ