Μενού Κλείσιμο

Βαγγέλης Γερολιόλιος: Εμπιστευόμαστε την επιστήμη, εμβολιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας!

Να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη και να εμβολιαστούν καλεί τους συνδημότες του ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, αφού όπως αναφέρει η μάχη με τον κορωνοϊό δεν έχει λήξει ακόμη.

Ο κ. Γερολιόλιος, σημειώνει στο μήνυμά του πως ο εμβολιασμός αποτελεί μια κίνηση ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Αναλυτικά στο μήνυμά του αναφέρει:

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Με την έναρξη των εντατικών εμβολιασμών και μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας της νόσου Covid-19, διακρίνουμε σιγά σιγά την ελπίδα της επιστροφής στην κανονικότητα. Ωστόσο, ο αγώνας ενάντια στον κορωνοϊό δεν έχει λήξει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, ο εμβολιασμός όλων μας κατά της νόσου κρίνεται αναγκαίος, προκειμένου να φτάσουμε στο απαραίτητο ποσοστό ανοσίας και να θωρακιστούμε οι ίδιοι και οι συμπολίτες μας.

Αξιοποιούμε τη δυνατότητα που προσφέρει η επιστήμη και εμβολιαζόμαστε, μετά και την σχετική γνωμάτευση του προσωπικού μας γιατρού. Εμβολιαζόμαστε για το κοινό καλό, σε μία κίνηση ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Υψώνουμε συλλογικό «ανάστημα» απέναντι στην απειλή, θωρακίζουμε την δημόσια υγεία και προχωράμε σε ένα ασφαλέστερο αύριο.

Εμπιστευόμαστε την επιστήμη, εμβολιαζόμαστε για εμάς, τους γονείς μας, τα παιδιά μας, τους συνανθρώπους μας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ