Μενού Κλείσιμο

Τζένη Ηλιοπούλου

Σταθερά προσηλωμένοι στην υπόσχεση μας για την συγκρότηση ενός αξιόπιστου και ικανού ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την κυρία Τζένη Ηλιοπούλου, νηπιαγωγό στο επάγγελμα, στον κοινό μας αγώνα για την ανανέωση και την μεταμόρφωση του Δήμου Κατερίνης σε έναν από τους κορυφαίους της χώρας.
Η αγαπητή Τζένη, είναι σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών, αγωνίστρια κυριολεκτικά της ζωής, συνεπής επαγγελματίας και άνθρωπος της απόλυτης προσφοράς.
Καλώς ήρθες αγαπητή Τζένη. Ξέρουμε πως έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιο ισχυροί.

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
Ζώντας αρκετές ώρες στο σχολείο, ως Νηπιαγωγός, ασχολούμαι με παιδιά του τόπου μας. Οι υπόλοιπες ώρες μου είναι αφιερωμένες στην Οικογένεια, στο σύζυγό μου, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, στα τέσσερα παιδιά μας.
Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου, υπηρετώ με αφοσίωση το σχολείο μου και τα παιδιά του σχολείου, όμως δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και ευρύτερα για τα κοινά του τόπου μας.
Αυτός είναι και ο λόγος που, μέσα σ’ όλες αυτές τις δημιουργικές αλλά επίπονες ασχολίες μου ως Σύζυγος, Μητέρα και Νηπιαγωγός, θέλω παράλληλα να προσφέρω, τώρα με έναν πιο ενεργό τρόπο, στην πόλη που ζω, στην πόλη που αγαπώ, στην Κατερίνη, στους ανθρώπους της Κατερίνης.
Πάντοτε υπήρχε μέσα μου αυτή η επιθυμία να είμαι μια πιο ενεργή πολίτης αυτού του τόπου μέσα από τη συμμετοχή μου σε συλλόγους και φορείς. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισα με σθένος ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όταν διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στον μαστό… Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία, συνεχίζω όσα έκανα αλλά νιώθω έτοιμη και για ακόμη περισσότερα.
Γι’ αυτό και χαίρομαι που, μετά την ωραία πρόσκληση που μου απηύθυνε ο Γιώργος Νταντάμης, μπαίνω πλέον και στον Αυτοδιοικητικό στίβο για να αγωνιστώ μαζί του και μαζί με άλλες και άλλους άξιους συμπολίτες και συνυποψηφίους μου. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω. Και ευχαριστώ πολύ τον κ. Νταντάμη που μου δίνει αυτή την υπέροχη ευκαιρία.
Ο Γιώργος Νταντάμης είναι ένας μετριοπαθής, άξιος και ικανός συμπολίτης μας που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του ως Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας αλλά και ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας. Συστρατεύομαι μαζί του!
Δημοσιοποιώ, λοιπόν, σήμερα την απόφασή μου να είμαι Υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, επιλέγω να συμμετάσχω στον Ανεξάρτητο και Πολυσυλλεκτικό Συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» υπό την ηγεσία του Γιώργου Νταντάμη.
Θέτω αυτή την υποψηφιότητα στην κρίση των συμπολιτών μου, εκφράζοντας την επιθυμία αλλά και την πεποίθηση να συν-αγωνιστώ σ’ έναν ωραίο αγώνα όχι για προσωπικά ή άλλα συμφέροντα αλλά για το παρόν και το μέλλον όλων μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Τζένη Ηλιοπούλου
Νηπιαγωγός και Πολύτεκνη Μητέρα
Υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης
Με τον Συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ