Μενού Κλείσιμο

Τρία κλειδιά για την «επανεκκίνηση»

Μια ακόμη ενημερωτική εκδήλωση του ΕΒΕ με αναφορά στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας την Τετάρτη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Βιωσιμότητα – Προληπτική Αναδιάρθρωση – Ρευστότητα Επιχειρήσεων», τα τρία κλειδιά για την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας και κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Δημήτριο Καμπούρη. 

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κ. Καμπούρη ανέφερε ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι η έγκυρη ενημέρωση των επιχειρηματιών για τους τρόπους βελτίωσης της ρευστότητας που αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα των επιχειρήσεων, ώστε να μπορούν να είναι βιώσιμες.

Ο κ. Δημήτριος Καμπούρης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων, αναφέρθηκε στην στρατηγική επιβίωσης της επιχείρησης εστιάζοντας στις τεχνικές για τον έλεγχο της βιωσιμότητας, στις τεχνικές του προγραμματισμού της ρευστότητας και στα μέτρα και τις μεθόδους της προληπτικής αναδιάρθρωσης των επιχειρήσεων, ένα νέο θεσμό της Ε.Ε. που αναμένεται να εφαρμοσθεί στην Ε.Ε. μέχρι το Μάιο.

Παρουσίασε επίσης τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που αφορά τη βιωσιμότητα αλλά και τις προοπτικές των επιχειρήσεων του Νομού Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και το τέλος της τέθηκαν ερωτήσεις και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ