Μενού Κλείσιμο

Τραγωδία…

Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στο κέντρο της Κατερίνης

Δύο αδέλφια 78 και 81 ετών και η 43χρονη κόρη του ενός, έχασαν τη ζωή τους, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου σε πενταόροφη οικοδομή, απέναντι από το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, νωρίς το πρωί της Κυριακής

Η φωτιά έγινε αντιληπτή, από ένοικο της πολυκατοικίας γύρω στις 5 το πρωί, όταν και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν 12 άνδρες και τέσσερα οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα.

Στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, από εκεί που ξεκίνησε σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πυρκαγιά, οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο τον 78χρονο. Πληροφορίες λένε, οτι η φωτιά ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα στο δωμάτιο του άτυχου ηλικιωμένου.

Στη συνέχεια και ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των υπόλοιπων ενοίκων, εντόπισαν σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου αναίσθητους ακόμη δύο ανθρώπους τον 81χρονο και την 43χρονη κόρη του, τους οποίους οι αναθυμιάσεις από την φωτιά στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, τους βρήκε στον ύπνο.

Με γιγαντιαία επιχείρηση και αυτοθυσία, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, απομάκρυναν από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων οχτώ ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος λίγων ημερών.

Στο Νοσοκομείο Κατερίνης, διακομίστηκε και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οποίος στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει τους ανθρώπους που κινδύνευαν, τραυματίστηκε, αλλά χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ