Μενού Κλείσιμο

Τουρνουά μπάσκετ “3×3 Schools” στην Κατερίνη

Τρίτη 26 & Τετάρτη 27/09 – Β΄ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος»

Σε όλα τα Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιούνται ενημερωτικές επισκέψεις αυτό το διάστημα από υπαλλήλους  του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης, εν όψει του πρωτοποριακού αθλητικού εκπαιδευτικού προγράμματος “3×3 Schools” powered by ΔΕΗ (3×3 στα Σχολεία), που υλοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης  Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά-μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας να βγουν έξω από το σχολείο και να γνωρίσουν το Ολυμπιακό πλέον άθλημα 3×3 μέσα από μια βιωματική διαδικασία εκμάθησης και παιχνιδιού.

Τα παιδιά όλων των σχολείων (Για το Δημοτικό μόνο οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης και για το Γυμνάσιο όλες οι τάξεις) με την βοήθεια των Γυμναστών του σχολείου τους θα οργανώσουν ομάδες των 4 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου 1 αναπληρωματικού, (μόνο αγόρια, μόνο κορίτσια ή και μικτές ομάδες) και θα δώσουν ένα όνομα στην ομάδα τους!!!

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για τα Δημοτικά Σχολεία την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και για τα Γυμνάσια την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023  στο Β’ ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», στις 08.30. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μετάλλια και διπλώματα!!! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ