Μενού Κλείσιμο

Τώρα ξεκινά το καλοκαίρι!

Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο δάσος 2018

Άνοιξαν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής στη δράση. Σήμερα παραδίδεται το πλήρως ανακαινισμένο παρατηρητήριο στην Πλάκα Λιτοχώρου

Σε μήνυμά της, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν την αγαπημένη δράση μικρών και μεγάλων η οποία συνεχίζεται για 11η χρονιά προσφέροντας ανεκτίμητη βοήθεια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σήμερα, παραδίδεται από την εταιρεία «Τσιαλός Ε.Π.Ε. – Σύχρονα υλικά στέγης» στην συντονιστική επιτροπή του «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος» το ανακαινισμένο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία της διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, εκπροσώπων του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου,της διεύθυνσης της εταιρείας Τσιαλός Ε.Π.Ε. η οποία φέτος ανέλαβε την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση του παρατηρητηρίου και μελών της ΕΟΔνΠ.

Ο πυργίσκος της αγαπημένης δράσης όλων των Πιεριαίων έχει βαφεί, έχει τοποθετηθεί νέα σκάλα και αναπαυτικοί πάγκοι, έχει αντικατασταθεί το πάτωμα και προγραμματίζεται να τοποθετηθεί ομπρέλα σκίασης από καλάμια, δίπλα ακριβώς στο παρατηρητήριο, έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδιά στη σκιά.

Πέρα λοιπόν από την κοινωνική προσφορά και τη συμμετοχή σε μια δράση με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία και το περιβάλλον, το παρατηρητήριο προσφέρει στους συμμετέχοντες μια προνομιακή θέση, μόνο μερικά μέτρα μακριά από το κύμα, σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νομού μας.

Όσοι επιθυμούν να χαρίσουν μια μέρα από το καλοκαίρι τους στο δάσος, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στην προστασία του, μπορούν ήδη να δηλώνουν συμμετοχή, επιλέγοντας μια από τις «ανοιχτές ημερομηνίες» στη σχετική φόρμα της ιστοσελίδας otoposmou.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ