Μενού Κλείσιμο

Τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου τον υιοθετούμε και δεν τον αγοράζουμε

Το πρόγραμμα «Κι εγώ νιώθω» στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού:

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού η πρώτη εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος: Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού για όλες τις ηλικίες.

Την αρχή έκανε το πρόγραμμα «Κι εγώ νιώθω» από τον πτυχιούχο εκπαιδευτή σκύλων Θωμά Αναστασιάδη και την πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου «Συμμετέχω», Αντωνία Νατσιοπούλου.

Τους ομιλητές υποδέχθηκε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, Φωτεινή Καρασερίδου παρουσία μικρών μαθητών, Δημοτικού και Γυμνασίου οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις βασικές ανάγκες ενός σκύλου που δε διαφέρουν με εκείνες του ανθρώπου δηλαδή τροφή, χαρά, ασφάλεια, συντροφιά.

Πρόκειται για ένα άκρως ξεχωριστό και πρωτότυπο εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε από την Κατερίνη, παρουσιάζεται στα σχολεία του Νομού μας και σκοπεύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών στον εθελοντισμό και στην φροντίδα των άστεγων ζώων.

Οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού θα συνεχιστούν για τον μήνα Δεκέμβριο με «Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά» στις 14/12/2018 (17:00 – 19:00) και ακολούθως με «Λιλιπούτεια Μαστορέματα» στις 28/12/2018 (11:00 – 13:00) από τον καλλιτέχνη-γλύπτη Ιορδάνη Ποιμενίδη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ