Μενού Κλείσιμο

Το στοίχημα της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019

Σε ρυθμούς προετοιμασίας

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι οποίοι έχουν ως στόχο η φετινή διοργάνωση να πετύχει ρεκόρ όχι μόνο εκθετών, αλλά και επισκεπτών

Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2019 ετοιμάζεται να καταπλήξει επισκέπτες και εκθέτες με καινούργια δομή και ανανεωμένη οργάνωση, με στόχο την προβολή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της παραγωγικότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Στη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 συμμετέχουν επιχειρήσεις όλων των κλάδων, με μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων  και καθημερινά νέες επιχειρήσεις δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Παράλληλα στη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 έχουν προγραμματιστεί ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δώρα και εκπλήξεις, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Πιερία και την Κεντρική Μακεδονία, ώστε να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες και τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας των κατοίκων και των επισκεπτών της Πιερίας.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ