Μενού Κλείσιμο

Το Σωματείο Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας στην βουλευτή Μπ. Σκούφα: Με αιτήματα και προβληματισμούς

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Κατερίνης και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Ιωάννη Βελλή, τον Αντιπρόεδρο Ευάγγελο Μπεκιαρόπουλο και τον Ταμία Κωνσταντίνο Καζαντζίδη είχε χθες η βουλευτής Πιερίας  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μπέττυ Σκούφα.

 

Κατά την συνάντηση, πέρα από τα πάγια αιτήματα των συνταξιούχων που αφορούν την αύξηση των συντάξεων και την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, τέθηκαν και θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους.

Οι Συνταξιούχοι Έμποροι, εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την ανακοίνωση τραπεζικών ιδρυμάτων ότι τα ταμεία των τραπεζών θα εξυπηρετούν μόνο επιχειρηματίες και την κατάργηση των βιβλιαρίων συναλλαγών τους, με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν οι συναλλαγές τους, μιας και δεν μπορούν όλοι να εξυπηρετηθούν από τα ΑΤΜ λόγω αδυναμίας να τα χειριστούν.

«Η κ. Σκούφα εξέφρασε τη συμπαράστασή της και δήλωσε ότι θα βοηθήσει αμέριστα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους, ενώ αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους να επισκεφτεί άμεσα και το γραφείο τους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της βουλευτού Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.