Μενού Κλείσιμο

Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Κατερίνης για το μεγάλο πάρτυ της πόλης!

«Μια διαφορετική δράση, μια δράση ζωής η οποία μας δείχνει ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές που όλοι μας βιώνουμε οφείλουμε να προσφέρουμε ο καθένας μας και όλοι μαζί, ό,τι καλύτερο έχουμε προς το κοινωνικό σύνολο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. 

«Απόψε στις 18:30 μένουμε στα μπαλκόνια μας, παραμένουμε ενωμένοι, εμπνευσμένοι και υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε όλοι μαζί, ανανεωμένοι», αναφέρει ο δήμαρχος, συμμετέχοντας και ο ίδιος στο μεγάλο πάρτυ της πόλης μας.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κουκοδήμος γράφει στην ανάρτησή του «Τις τελευταίες ημέρες κεντρική είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλο τον πλανήτη αποτελεί φυσικά όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο κορονοϊός, η μετάδοσή του, η επικινδυνότητά του και οι τρόποι αντιμετώπισης της πανδημίας αυτής. Τις τελευταίες όμως ημέρες, τη μονοτονία της αλυσίδας των αρνητικών αυτών ειδήσεων, έρχεται με φόρα να σπάσει μια είδηση η οποία κάνει ξεχωριστά περήφανο τον κάθε Κατερινιώτη, τον κάθε Πιεριέα και φυσικά εμένα ως δήμαρχο της πόλης. Ως πρώτος λοιπόν πολίτης θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς ένα όλους εκείνους οι οποίοι εμπνεύστηκαν, προγραμμάτισαν και θα υλοποιήσουν σήμερα, από τις 18:30 και μετά, το #Kanoumeparty #Menoumespiti .

Μια διαφορετική δράση, μια δράση ζωής, η οποία μας δείχνει ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές που όλοι μας βιώνουμε οφείλουμε να προσφέρουμε ο καθένας μας και όλοι μαζί, ό,τι καλύτερο έχουμε προς το κοινωνικό σύνολο. Η ενδυνάμωση της ψυχικής μας υγείας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής αλυσίδας της πόλης μας και των ανθρώπων μας. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης θα βρίσκεται εκεί για να μεταδώσει live το μουσικό αυτό set των μουσικών παραγωγών του νομού.

Απόψε στις 18:30 μένουμε στα μπαλκόνια μας, παραμένουμε ενωμένοι, εμπνευσμένοι και υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε όλοι μαζί, ανανεωμένοι.»

#menounespiti #kanoumeparty

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ