Μενού Κλείσιμο

 Το παλαιό νοσοκομείο «ζωντανεύει»

Επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης στο χώρο που θα φιλοξενηθεί η 2η ΤΟ.Μ.Υ.

Η αξιοποίηση των παλαιών εγκαταστάσεων του παλαιού νοσοκομείου με τη φιλοξενία δομών υγείας αποτελούσε βασικό στόχο από την αρχή της θητείας του, δηλώνει ο Ανέστης Μυστρίδης

Επίσκεψη στις παλαιές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου μαζί με μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού  Τομέα πραγματοποίησε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης.

Η επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου έγινε προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες που έγιναν στο χώρο που παραχωρήθηκε για να λειτουργήσει η 2η ΤΟ.Μ.Υ. Κατερίνης. Ο κ. Μυστρίδης περιηγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας κ. Ηλία Αλεξίου σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου.

Υπό την επίβλεψη της Τεχνικής υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Τομέα οι εργασίες

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση των εργασιών και προς την κατεύθυνση αυτή εξήρε τη σημαντική συνεισφορά της Τεχνικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. Κατερίνης, τόσο με τη σύνταξη της πρότασης διαμόρφωσης όσο και με την επίβλεψη των εργασιών. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Αξιοποίηση των χώρων του παλαιού νοσοκομείου

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου με την ολοκλήρωση των εργασιών και τη λειτουργία της 2ης ΤΟ.Μ.Υ., υλοποιείται και η δέσμευση που υπήρχε στην αρχή της θητείας του, για την αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της ακίνητης περιουσίας του παλαιού Νοσοκομείου. Ο αρχικός σχεδιασμός όπως σημείωσε ο κ. Μυστρίδης  υλοποιείται χωρίς αποκλίσεις, αφού έχει αξιοποιηθεί το μεγαλύτερο τμήμα των εγκαταστάσεων με δομές και υπηρεσίες Υγείας χρήσιμες προς τους πολίτες.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ