Μενού Κλείσιμο

Το «Ολύμπιο Γέρας» στον Κώστα Κουκοδήμο

Από την Οργανωτική Επιτροπή του θεσμού «Ολύμπια εν Δίω»

Το βραβείο «Ολύμπιο Γέρας» απένειμαν στον  Ολυμπιονίκη, Βουλευτή  Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής  «Ολύμπια εν Δίω» εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τους για τη συνεχή και αδιάλειπτη υποστήριξη του θεσμού από τον βουλευτή Πιερίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Κουκοδήμου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αθανάσιος Μπίντας και τα μέλη κ.Μυράντα Παπά –Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων ΔΙΔΕ Πιερίας, Αγγέλου Άρης –Περιφερειακός Σύμβουλος, Ράλλης Αντώνης –Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Παναγιώτης Φτάρας –μέλος.

Ο κ. Κουκοδήμος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη των Ολυμπίων για την εξαιρετική τιμή που του έκαναν, σημειώνοντας τη σημαντική συμβολή της πνευματικής, πολιτιστικής, διαπολιτισμικής διοργάνωσης στην ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.

Το «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΓΕΡΑΣ» είναι μία τιμητική διάκριση που απονέμεται σε ανθρώπους που συμβάλλουν με την προσφορά τους στη διατήρηση, έρευνα και διάδοση του αρχαίου δράματος παντοιοτρόπως και απονεμήθηκε στον κ. Κουκοδήμο για την προσφορά του στον αθλητισμό και φυσικά την υποστήριξή του στο θεσμό της  Διεθνούς Νεανικής  Συνάντησης Αρχαίου Δράματος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ