Μενού Κλείσιμο

Το Λιτόχωρο απέκτησε «καινούργιο δρόμο»

Ασφαλτοστρώθηκε κεντρική «αρτηρία»

Έναν αντιολισθητικό υπερσύγχρονο ασφαλτοτάπητα ειδικού τύπου, που επιστρώθηκε σε μήκος 550 μέτρων στην ανηφορική οδό Βασ. Κωνσταντίνου, την κεντρική αρτηρία του παλαιού οικισμού που οδηγεί στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, «απολαμβάνουν», σύμφωνα με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, από την περασμένη εβδομάδα οι πολίτες του Λιτοχώρου.

Όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα «ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή εκπλήρωσαν τη δέσμευση που είχαν αναλάβει τον περασμένο βαρύ χειμώνα απέναντι στους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, ικανοποιώντας την επιθυμία τους για οριστική αποκατάσταση του πολυσύχναστου αυτού δρόμου, αφού πολλά τμήματά του είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές και διαβρώσεις με συνέπεια να καταστεί δύσβατος και επικίνδυνος για την οδική ασφάλεια.

Έτσι, ο παλιός, “ταλαιπωρημένος” και επικίνδυνος τσιμεντόδρομος, αποτελεί πλέον παρελθόν. Η δημοτική αρχή, στοχεύοντας πρωτίστως στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, θα συνεχίσει τα έργα οδοποιίας στο Λιτόχωρο με σκοπό, στο εγγύς μέλλον, να αποκατασταθεί πλήρως το οδικό δίκτυο του συνόλου του οικισμού», καταλήγει.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ