Μενού Κλείσιμο

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός

Το ανθρώπινο πρόσωπο του έδειξε για ακόμη μια φορά ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΕ και ειδικότερα ο Πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος που στήριξαν οικονομικά με το ποσό των 1.000 ευρώ τον 26χρονο συντοπίτη μας Γιώργο Βαγιαννίδη στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, χρειάστηκε να νοσηλευτεί   σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας με φυσικοθεραπείες στη συνέχεια και σήμερα βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου παρουσία του προέδρου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητά του.

Παρά το γεγονός ότι η περιπέτεια της υγείας του συνδέθηκε με την πιθανότητα παρενεργειών από τον εμβολιασμό του ο ίδιος ο Γιώργος με δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τις αλλεπάλληλες εξετάσεις του, τόνισε:

«Αυτό που Δ Ε Ν έχουν πει σίγουρα πάντως, είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο ΕΜΒΟΛΙΟ! Δεν έχει βρεθεί τέτοια παρενέργεια στο εμβόλιο. Το αποκλείουμε, καθώς θα είχαν βρεθεί παρόμοια περιστατικά με το δικό σου, πράγμα που δεν έχει συμβεί έως τώρα».

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ