Μενού Κλείσιμο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης αυξάνει τις προς διάθεση ποσότητες τροφίμων – Κανείς μόνος του

Για 6 μήνες, έχει επάρκεια τροφίμων το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο στηρίζει 40 οικογένειες της περιοχής μας και «δεν χρειάζεται κανείς να ανησυχεί», διαβεβαιώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης.

Για να συμβάλει στον περιορισμό των μετακινήσεων η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, ανακοίνωσε ότι αυξάνει τις ποσότητες τροφίμων που διαθέτει στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Όπως αναφέρει η Ε.Ο.Δ. ν. Πιερίας: «οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσουμε όλα όσα πιστεύουμε πως θα μπορούσαν να μας λείψουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς, πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν την πολυτέλεια αυτή γιατί ζουν, εδώ και χρόνια τώρα, πολύ πιο κάτω από το όριο της φτώχειας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους και τους λέμε πως δεν πρέπει να ανησυχούν και ούτε να φοβούνται! Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας έχει εξασφαλισμένα τα τρόφιμα για τις 40 οικογένειες των ωφελουμένων του, και αν χρειαστεί και για ακόμη περισσότερες, για τουλάχιστον 6 μήνες!

Οι κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού θα αντέξουν γιατί στηρίζονται από χιλιάδες συμπολίτες μας! Όλοι μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι θα παλέψουμε και θα βγούμε νικητές! Δεν θα επιτρέψουμε να γονατίσει κανείς!»

Να σημειωθεί πως η επόμενη διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου 2019, ώρα 18:00, όπως πάντα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ 8.

Οι ποσότητες που παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι π.χ. μία 5μελής οικογένεια είναι οι παρακάτω:

1 λίτρο ελαιόλαδο

12 τενεκεδάκια γάλα διαρκείας

3 κιλά ζάχαρη

3 κιλά αλεύρι

1 κιλό φακές

1 κιλό φασόλια

1,5 κιλό κριθαράκι

2 κιλά Ρύζι

2 συσκευασίες σάλτσα

3 κιλά μακαρόνια

2 κιλά ζυμαρικά

8 ρολά χαρτί υγείας

2 ρολά χαρτί κουζίνας

1 οδοντόπαστα

2 οδοντόβουρτσες

4 σαπούνια

1 σαμπουάν

Οι παραπάνω ποσότητες διατίθενται εδώ και χρόνια τώρα σε όλες τις οικογένειες οι οποίες έχουν εισόδημα κάτω των 4.000 € ετησίως και ένα μέλος τους είναι πρόθυμο να συμμετέχει στις εργασίες του Καπνικού Σταθμού για 8 ώρες τον μήνα. Στις οικογένειες με παιδιά δημοτικού σχολείου διατίθενται στην αρχή του σχολικού έτους και όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για κάθε παιδί.

Τηλέφωνο επικοινωνίας & πληροφορίες: 698 166 5158

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ