Μενού Κλείσιμο

Το ΚΙΝΑΛ παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές Πιερίας

Παρουσιάστηκαν και επισήμως

Την παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών Πιερίας του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιησε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας Κιτιξής Κώστας, το μεσημέρι της Κυριακής παρουσία υποστηρικτών και φίλων σε Ξενοδοχείο της πόλης.

«Είμαι υπερήφανος για τους έξι υποψήφιους βουλευτές μας στην Πιερία. Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από  διακεκριμένες προσωπικότητες , που στον τομέα τους έχουν διαπρέψει. Πιστεύω στην Πιερία το  ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής θα είναι διψήφιο και ότι θα αποκτηθεί Βουλευτική έδρα», δήλωσε ο κ. Κιτιξής Κώστας και παρουσίασε στη συνέχεια τους υποψηφίους, οι οποίοι είναι οι εξής:

Υποψήφιοι βουλευτές στην Πιερία με το Κίνημα Αλλαγής είναι οι: Κοσμαδάκης Μανώλης, Μίχου Μαρία, Νικολόπουλος Κώστας, Πάτρα Ράνια, Τριανταφύλλου Γιώργος και Τσακιρίδης Νίκος.

Αμέσως μετά την παρουσίαση οι έξι υποψήφιοι βουλευτές σε σύντομο χαιρετισμό τους, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία του ΚΙΝΑΛ όχι μόνο στην Πιερία, αλλά και πανελλαδικά, σημειώνοντας ότι οι επιλογές της παράταξης στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η χώρα, αποδείχθηκαν σωτήριες.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ