Μενού Κλείσιμο

Το ευχαριστώ  του «Γ. Καραϊσκάκη»

Με μεγάλη επιτυχία και με κατάμεστη την αίθουσα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας στην Αίθουσα Δεξιώσεων «ΠΙΕΡΙΔΑ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κος Χιονίδης Σάββας, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Βαγγέλης Φαλάρας εκπρόσωπος του Βουλευτή Φ. Μπαραλιάκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Ιωάννης Συμεωνίδης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιωργος Κυριακιδης, ο  δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμό απέστειλεκαι  ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Δρ Στέφανος Κούτρας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Σιάτρας Θωμάς ευχαριστεί θερμά τους Πολιτιστικούς  Συλλόγους που παραβρέθηκαν μετά των προέδρων τους, Σαρακατσαναίων Πιερίας  Σβορώνου, Παιδεία Παράδοση, Ηπειρωτών Πιερίας, Χορευτικός  Όμιλος  «Όλυμπος»,   Κουμβαγιωτών Κορινού, Λιβαδιωτών Πιερίας, Λόφου «Παλιοζιάζιακος» και τον σύλλογο συνταξιούχων σιδηροδρόμων Πιερίας.

Επίσης ευχαριστεί το Δ .Σ και όλους τους συντελεστές πού με τον εθελοντισμό και την αγάπη τους για το  σύλλογο εργάστηκαν με όρεξη και βοήθησαν στον ετήσιο χορό μας, τους φίλους και τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και βρέθηκαν κοντά μας.

Το συγκρότημα του Ζιακος Γιαννης που μας ταξίδεψαν μουσικοχορευτικά σε όλη την Ελλάδα. Τον  Χοροδιδάσκαλο Σάκης Αναγνώστου και το γυναικείο χορευτικό μας τμήμα για την άψογη εμφάνιση. Τον Αποστόλη Μοσχολούρη για την φωτογραφική κάλυψη της  εκδήλωσης .

Τέλος σας θέλουμε όλους δίπλα μας αρωγούς στις προσπάθειες μας, για μια Θεσσαλία ενωμένη, δημιουργική, παραδοσιακή δυνατή και καρποφόρα σε όλη την Πιερία. Ειναι χρέος όλων μας απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Συλλογος Θεσσαλων Ν.Πιεριας «Γ.Καραισκακης»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.