Μενού Κλείσιμο

Το ΕΒΕ Πιερίας για την απώλεια του Ιγνάτιου Μεϊμάρη

«Βαθιά θλίψη» σκόρπισε η είδηση της ξαφνικής απώλειας του Ιγνάτιου Μεϊμάρη, ενός ανθρώπου που η κοινωνική παρουσία χαρακτηρίζεται στη λέξη «προσφορά’ στον συνάνθρωπο και στον τόπο.

Ο Ιγνάτιος Μεϊμάρης, υπήρξε εκ των στενών συνεργατών του Επιμελητηρίου Πιερίας, επιχειρώντας με όλες τις δυνάμεις του να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και φέρνοντας σε επαφή τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού με σημαντικές προσωπικότητες του «επιχειρείν» από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα που εξέδωσε σήμερα το πρωί το Επιμελητήριο Πιερίας και ο πρόεδρός του Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αναφέρονται τα εξής: «Η είδηση της ξαφνικής απώλειας του αγαπητού φίλου Ιγνάτιου Μεϊμάρη μας γέμισε βαθιά θλίψη. Ο Ιγνάτιος Μεϊμάρης υπήρξε ένας διακεκριμένος επιστήμονας με διεθνή σταδιοδρομία, με μια δυναμική και δημιουργική πορεία, ένας άνθρωπος με ευγένεια, ήθος, όραμα και κοινωνική ευαισθησία.

Ο Ιγνάτιος Μεϊμάρης υπήρξε στενός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Πιερίας για πολλά χρόνια με μια εποικοδομητική και παραγωγική συνεργασία, με στόχο την στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας του Νομού μας, αφήνοντας πίσω του μεγάλο κενό αλλά και μια σπουδαία παρακαταθήκη με το έργο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συμμετέχοντας στο βαρύ πόνο της οικογένειάς του, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή σύζυγό του Νένα.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ