Μενού Κλείσιμο

Το ΕΠΑνΕΚ παρουσιάζει τις δράσεις του

Ημερίδα σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ την Τετάρτη από το Επιμελητήριο Πιερίας

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει σε συνεργασία με το KEΠΑ-ΑΝΕΜ , εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ και την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, ενημερωτική εκδήλωση.

Η εκδήλωση αφορά την ενημέρωση για δράσεις του ΕΠΑνΕΚ και συγκεκριμένα για τις δράσεις:

-«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

-«Επιχειρούμε Έξω-Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον Τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων.

Καθώς επίσης και αναλυτική παρουσίαση της δράσης «Επιχειρούμε Έξω-Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό», που στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην Ε.Ε. και σε τρίτες χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για την κάθε Δράση, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Η παρουσίαση των δράσεων θα γίνει από αρμόδια στελέχη του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ