Μενού Κλείσιμο

Το «ευχαριστώ» για τη συνεργασία

Τα «Ολύμπια Εν Δίω» στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Το Δήμαρχο του Δήμου Δίου – Ολύμπου Κωνσταντίνο Δημόπουλο επισκέφτηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «Ολύμπια Εν Δίω» που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.

Την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκπροσώπησαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δρ. Ιωάννης Καζταρίδης και η κυρία Μυράντα Παππά, Υπεύθυνη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κύριος Αθανάσιος Μπίντας και τα μέλη των «Ολύμπιων Εν Δίω» ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Αριστείδης Αγγέλου και ο Αρχιτέκτονας κύριος Αντώνης Ράλλης.

Η επιτροπή αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δίου- Ολύμπου για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του στα «Ολύμπια Εν Δίω» του απένειμε αναμνηστικό της διοργάνωσης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη διεξαγωγή της.

Ο κύριος Δημόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Επιτροπή. Επίσης τόνισε τη σπουδαιότητα της αναβίωσης των Ολυμπίων Εν Δίω στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου όπου Έλληνες και ξένοι νέοι αναβαπτίζονται στα νάμματα της Αρχαίας Ελληνικής Σκέψης και Τέχνης.

Τέλος, υποσχέθηκε να συνεχίσει να στηρίζει τη διοργάνωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Ολυμπίων Εν Δίω με κάθε τρόπο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ