Μενού Κλείσιμο

«Το αίμα δεν κοστίζει…αξίζει»

Εστία Πιερίδων Μουσών

 

Υλοποιώντας στην πράξη την κοινωνική ευαισθησία που διέπει και διακρίνει την Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η εφορεία αιμοδοσίας του πολιτιστικού συλλόγου της Πιερίας, πραγματοποίησε την έβδομη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία με επίγραμμα «Το αίμα δεν κοστίζει…αξίζει», υλοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, στην οδό Ειρήνης 32 και πλατεία Πολιτισμού και με αιμοδότες  μέλη και φίλους του συλλόγου.

Αρωγός στην καθόλα αξιόλογη και πανανθρώπινη πρωτοβουλία της Εστίας για μια ακόμα φορά, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων-Φίλων ΑμεΑ «Στηρίζω», ενώ την αιμοληψία πραγματοποίησαν στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με επικεφαλής την αναπληρώτρια διευθύντρια αιμοδοσίας ιατρό, Ζάνα Φιλίπποβιτς.

Η έφορος αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, Κατερίνα Ιορδανίδου-Νταϊλάκη και τα μέλη της εφορείας Αθανασία Μελιάδου, Σοφία Μυρωτή, Παρασκευή Μαρινοπούλου, Γεωργία Κατσαλή και Έλλη Αγγέλη ευχαριστούν όσους ανταποκρίθηκαν και υποστήριξαν την πρωτοβουλία.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ