Μενού Κλείσιμο

Το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης: Ο Μητροπολίτης συζητά με νέους

Tο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης είχε χθες την εξαιρετική τιμή και ευλογία να δεχθεί την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου στο πλαίσιο των ποιμαντικών δράσεων Του στον τομέα της νεότητας της πόλης μας.

 

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας είχε την πρωτοβουλία και πατρικό ενδιαφέρον να επισκεφτεί σε πρώτη φάση μαθητές της Β΄ Λυκείου της σχολικής μονάδας με αφορμή την «εις πρεσβύτερο χειροτονία» του καθηγητού του σχολείου, π. Κωνσταντίνου Κοσμά, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για την πολυπληθή συμμετοχή μαθητών και καθηγητών στην τέλεση του Μυστηρίου της Ιερωσύνης. Εν συνεχεία υπήρξε γόνιμος διάλογος με τους μαθητές και μαθήτριες επί διαφόρων ζητημάτων νεανικού προβληματισμού.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Διευθύντρια του Σχολείου Μαρία Κορύτσα, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το πατρικό του ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή του «στις φέρελπεις εφηβικές ψυχές των παιδιών μας», ενημερώνοντάς τον με την ευκαιρία και για τις διάφορες πολυσχιδείς δράσεις των μαθητών, όπως την «Πεμπτουσία εν Τύπω» και το «Είμαστε σε τροχιά γύρω από τη Γη και τον Πολιτισμό», που τελούν σε συνεργασία με διάφορους διεθνείς επιστημονικούς Φορείς.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ