Μενού Κλείσιμο

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας – «Βολές» για τακτοποίηση «ημετέρων»

Δυσάρεστη έκπληξη, χαρακτηρίζει το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, την απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου, να αντικαταστήσει την μέχρι πρότινος διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Οι άριστοι πρέπει να επιβραβεύονται και όχι να απομακρύνονται, αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως στην συγκεκριμένη περίπτωση «συνέβη ακριβώς το αντίθετο», αφού η συγκεκριμένη αλλαγή εξυπηρετεί, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «την τακτοποίηση των ημετέρων κομματικών φίλων της κυβέρνησης.»

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του, αναφέρει το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας: «Τώρα που πέρασε το πρώτο μεγάλο κύμα της πανδημίας οφείλεται να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην καλή αντιμετώπιση της πανδημίας σπο το νοσοκομείο Κατερίνης.

Η καλή αντιμετώπιση οφείλεται και στην αναβάθμιση του νοσοκομείου την τετραετία 2015-2019,με αύξηση της χρηματοδότησης, ενίσχυση με προσωπικό και μηχανήματα, διαφάνεια στη χρήση των οικονομικών.

Πρωτίστως όμως οφείλεται στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν τα στελέχη του νοσοκομείου δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Γι αυτόν τον λόγο προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη η απομάκρυνση της διευθύντριας της νοσηλευτικής Υπηρεσίας από την θέση της.

Θέση την οποία τίμησε και συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην καλή ανταπόκριση του νοσοκομείου στην πανδημία.

Όσοι ανταποκρίνονται άριστα στα καθήκοντά τους πρέπει να επιβραβεύονται και όχι να υποβαθμίζονται.

Εδώ συνέβη ακριβώς το αντίθετο, και αυτο δεν είναι καλό μήνυμα προς το προσωπικό αλλά και τους πολίτες.

Να προσθέσουμε ότι οι αλλαγές αυτές έγιναν κατόπιν πολιτικών πιέσεων για την τακτοποίηση των ημετέρων κομματικών φίλων της κυβέρνησης

Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την μέχρι χθές, την επί τέσσερα χρόνια διευθύντρια της νοσηλευτικής Υπηρεσίας.για το έργο που προσέφερε. Να ευχαριστήσουμε και όλους τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας.»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ